Suoraan sisältöön

Töihin meille

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla tarjoamme innostavia ja monipuolisia työtehtäviä: meillä työskentelee esimerkiksi kulttuurituottajia, kirjastonhoitajia, museomestareita, muusikoita, liikunnanohjaajia, nuoriso-ohjaajia, suunnittelijoita sekä taloushallinnon, viestinnän, tietotekniikan ja henkilöstöhallinnon osaajia.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Siviilipalveluspaikoista saat lisätietoa Siviilipalveluskeskuksesta. Siviilipalveluspaikkaa haetaan oheisella lomakkeella

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala noudattaa Helsingin kaupungin savuton työpaikka -periaatetta.
 

Avoin työhakemus

Voit jättää kaupungille avoimen hakemuksen. Etsimme avoimien hakemusten kautta työntekijöitä lyhyisiin sijaisuuksiin. Otamme yhteyttä, jos koulutustasi ja kokemustasi vastaavia tehtäviä avautuu. Avoimen hakemuksen rinnalla suosittelemme hakemaan kaikkia toimialamme työpaikkoja, jotka avautuvat sähköisessä järjestelmässä. 

Avoimen hakemuksen voit jättää osoitteessa: www.helsinkirekry.fi. Valitse valikosta ensin kohta ”Avoimet työpaikat” ja tämän jälkeen "Avoin hakemus". Kun täytät tietoja, voit määritellä hakemuksesi näkymään yhdellä tai jopa kolmella ammattialalla. Lue täältä hakijan ohjeet.

 

JAA