Varaa tiloja toimintaan

Helsingin kaupungilla on nuorisotaloja ja muita toimitiloja ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja.

  • Vakiovuoroja nuorisotiloista kaudelle syksy–kevät haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä, lisätietoja alla.
  • Leiri- ja kurssikeskuksista vuoroja seuraavalle vuodelle haetaan 15.9. mennessä (määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä), lisätietoja alla.   

Tiloissa sovelletaan nuorisolautakunnan hyväksymiä vuokria.

Tilojen käytön ja toiminnan maksuperusteet ja hinnat 2017 - voimassa myös vuonna 2018

Nuorisotilojen yhteystiedot

Käyttövuoroja jaettaessa ovat etusijalla helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia.

Tilojen käyttövuoroja haetaan niille tarkoitetuilla lomakkeilla.
 

Hae tiloja leiri- ja kurssitoimintaan

Leiri- ja kurssikeskuksien käyttövuorot haetaan 
14.9.2018 klo 16 mennessä ajalle 1.1.31.12.2019

Tiloja löytyy näistä leiri- ja kurssikeskuksista: 
Bengtsårin leirisaariMeriharjun luontotalo ja Uutelan kämppäGranön leirialue, Seikkailutalo, Vartiosaaren kesätoimipiste, Östersundomin leirikeskus 

Käyttövuorohakemukset toimitetaan osoitteeseen:    
KÄYTTÖVUOROHAKEMUS/ Toimipaikan nimi
PL 5019
00099 Helsingin kaupunki 

tai sähköpostiosoitteeseen ymparistotoiminta@hel.fi.

HUOM! Syksyn haun jälkeen vuoroja tiedustellaan suoraan tiloista.

 

Hae nuorisotiloista käyttövuoroja kesäleirejä varten

Nuorisotiloista kesäksi päiväleirien tai vastaavien toteuttamiseen käyttövuoroja haetaan edellisen vuoden syyskuun 15. päivään klo 16.00 mennessä. Jos määräajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, pitää hakemus toimittaa edellisenä arkipäivänä klo 16.00 mennessä. 

Käyttövuorohakemukset toimitetaan osoitteeseen:    
Nuorisopalvelut
Kesävuorot
PL 5000
00099 Helsingin kaupunki 

tai sähköpostiosoitteeseen kansalaistoiminta@hel.fi.

HUOM! Syksyn haun jälkeen vuoroja tiedustellaan suoraan tiloista.

 

Hae nuorisotiloista vakiovuoroja syksyn ja kevään toimintaan 

Nuorisotilojen vakituiset käyttövuorot  toimintakaudelle syksy-kevät haetaan 30.4.2018 mennessä.

Nuorisotilojen käyttövuorohakemus tulee toimittaa siihen nuorisotilaan, mistä vuoroa anotaan. Tilapäisvuoroja voi tiedustella läpi vuoden suoraan nuorisotiloista.

 

Hae nimikkotiloja

Nimikkotiloja kaudelle 1.9.–31.8. haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä.
Nuorisoasiankeskuksella on hallinnassaan toimipaikkoja, joita myönnetään nimikkotiloiksi helsinkiläisille nuorisoyhdistyksille. Nimikkotilalla tarkoitetaan huonetta tai huoneistoa, jotka myönnetään vuodeksi kerrallaan ajalle 1.9.-31.8. Nimikkotilan hakijan pitää osoittaa yhdistyksen toiminnallisuuden täyttävät kriteerit, kuten esim. oma työntekijä, toiminnan laajuus ja säännöllisyys. Nimikkotiloja myönnetään nuorisoyhdistyksille raportointivelvoitteella. Koska nimikkotiloja on rajallinen määrä, eikä niitä pystytä osoittamaan kaikille nimikkotiloja tarvitseville järjestöille, voi nuorisolautakunta myöntää vuokra-avustusta toiminta-avustuksen haun yhteydessä.

Nimikkotiloista päättää kumppanuuspäällikkö ja ne on haettava huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä Nuorisotilojen käyttövuorohakemus -lomakkeella, joka toimitetaan osoitteeseen: Helsingin kaupunki / nuoriso, Kumppanuusyksikkö, PL 5000, 00099 Helsingin kaupunki
 

Hae kokous- tai koulutustilaa Hietsusta

Kokous- ja koulutustila Hietsu sijaitsee nuorisopalvelujen toimistorakennuksessa, os. Hietaniemenkatu 9 B 2. krs. 60 hengen tilasta voi hakea iltakäyttö- ja viikonloppuvuoroja Nuorisotilojen käyttövuorohakemus -lomakkeella. Vakiovuoroja iltakäyttöön myönnetään seuraavasti: ma klo 19–22, ti klo 17–19 ja 19–22, ke 17–19 ja 19–22, to klo 17–19 ja 19–22. Viikonlopuille myönnetään vain tilapäisvuoroja. 

Lisätiedot: hietaniemenkatu@hel.fi.

Tilassa on WLAN ja dataprojektori. Aulassa on monistusmahdollisuus, dataprojektori, äänentoistomahdollisuus ja esiintymislava. Kahviosta löytyvät astiastot, järjestöjääkaappi, liesi, mikro, kahvinkeittimet sekä asianpesukoneet.

 

JAA