Suoraan sisältöön

Sopimusehdot

Ladattavan asiakaskortin sopimusehdot

1. Kuukausi- ja sarjakortit ovat henkilökohtaisia
Sarja- ja kuukausituotteet ladataan asiakaskortille. Asiakaskortti (älykortti) maksaa 4,00 e ja sille ladataan kaikki ostetut kausi-, kuukausi- ja sarjatuotteet. Kortilla pääset kulkemaan kulkuporteista/ovista suoraan liikuntapaikkaan.

2. Voimassaoloaika
Kukin tuote on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä ja se on käytettävä kokonaisuudessaan loppuun voimassaoloajan sisällä. Kausituotteet ovat voimassa seuraavasti: 1 kk =30 päivää, 4 kk kausi =120 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, maauimalakausi avajaispäivästä sulkemispäivään vuosittain. Kuukausi- ja kausituotteilla yksi (1) sisäänpääsy vuorokaudessa. Tarkista sisäänpääsyoikeuden kesto omalla liikuntapaikallasi.

3. Asiakaskortin käyttöohje
Saapuessasi näytä kortti kortinlukijalle: Portilla/ovella kortti näytetään lukijalle ja jos kortilla on voimassaoleva tuote käyttämääsi palveluun, kuulet merkkiäänen ja voit avata portin/oven. Kertalipuissa on lukijalaitteen PIN-padiin näppäiltävä koodi. Jos haluat maksaa sarjakortilla myös kaverisi käynnin, sinun tulee kulkea asiakaspalvelun kautta.

4. Palveluiden käyttö
Kortille ostettua palvelua voi käyttää ostopaikassa sekä edullisempien hintaryhmien liikuntapaikoissa (Yrjönkadun, Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahallit, maauimalat, Latokartanon liikuntahalli, Liikuntamylly ja Töölön kisahalli, kunto-ja voimailusalit sekä tekojääradat). Tarkista kortin käyttöpaikat tuotetta ostaessasi. Henkilökunnalla on oikeus väärinkäytösten tai järjestyssääntöjen rikkomisen yhteydessä estää palveluiden käyttö.

5. Uintietu
Niissä uimahalleissa, joissa on kuntosali, on kuntosaliharjoittelun ohessa mahdollisuus käydä saunassa ja uimassa ilman erillistä maksua.

6. Avustajan sisäänpääsy Helsingin kaupungin liikuntapaikoille
Kun asiakas on oikeutettu henkilökohtaiseen avustajaan, pääsee hänen avustajansa ilmaiseksi myös Helsingin kaupungin liikuntapaikoille. Asiakasta voidaan pyytää todistamaan avustajatarpeensa. Oikeuden henkilökohtaiseen avustajaan voi todistaa sosiaali- ja terveystoimen päätöksellä tai erillisellä kortilla, mistä päätös ilmenee, sekä HSL:n ”oikeus saattajaan”-kortilla. Helsingin kaupungin ryhmäliikuntatunneille avustajat pääsevät mukaan ilmaiseksi.
Erityisuimakortit 2 ja 3 velvoittavat avustajan/avustajien läsnäoloon.

7. Maksaminen
Tuotteet voi maksaa käteisellä, pankkikorteilla, Luottokunta Oy:n luottokorteilla, Sporttipassilla, EazyBreakilla, Ticket Mind & Body -kortilla tai liikuntaseteleillä: Smartum Oy:n Liikunta- sekä Kulttuuriseteleillä tai Saldokortilla, Luottokunta Oy:n Virike-setelillä, sekä RJ-Kuntoseteli Oy:n Tyky-Kuntosetelillä.

Sporttipassilla tai muilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai korteilla ei voi ostaa Muut-hintaryhmän tuotteita eikä maksaa muiden henkilöiden sisäänpääsyä tai kortteja. Liikuntaviraston hintatiedot löytyvät osoitteesta https://www.hel.fi/static/liv/2018/hinnasto_2018.pdf

8. Kortin katoaminen
Jos kortti häviää, ilmoita siitä meille välittömästi. Voimme sulkea hävinneen kortin ja siirtää tuotteet uudelle kortille. Uusi kortti maksaa 4,00 e.

9. Tarjoukset
Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita, ei alennusryhmähinnoiteltuja tai jo alennettuja tuotteita. Kampanja- ja tarjoustuotteilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

10. Hyvitykset ja tuotemuutokset
Tuotteiden muutokset tai vaihdokset käsittelemme tapauskohtaisesti. Vakavan sairastumisen tai muun vastaavan harjoitteluesteen sattuessa on harjoitustaukoa pyydettävä korttiin välittömästi. Takautuvasti ei hyvityksiä myönnetä. Asiakaskorttimaksua ei palauteta.

11. Ikärajat eri palveluihin
Alle 7-vuotias tai uimataidoton ei pääse uimaan ilman vähintään 15-vuotiasta uimataitoista saattajaa. Yli 7-vuotiaat menevät oman sukupuolen pukuhuoneisiin. 50m altaassa sekä hyppyaltaassa uiminen edellyttää vähintään 25 m uimataitoa. Kuntosalille sekä jumppiin ikäraja on 15 vuotta yleisen turvallisuuden takaamiseksi. Pienet lapset eivät saa oleskella kuntosalilla heidän oman turvallisuutensa vuoksi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

JAA