Suoraan sisältöön

Sopimusehdot

Ladattavan asiakaskortin sopimusehdot

1. Kuukausi- ja sarjakortit ovat henkilökohtaisia
Sarja- ja kuukausituotteet ladataan asiakaskortille. Asiakaskortti (älykortti) maksaa 4,00e ja sille ladataan kaikki ostetut kausi-, kuukausi- ja sarjatuotteet. Kortilla pääsee leimauksen jälkeen kulkemaan kulkuporteista/ovista suoraan liikuntapaikkaan.

2. Voimassaoloaika
Kukin sarjatuote on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä ja se on käytettävä kokonaisuudessaan loppuun voimassaoloajan sisällä. Kausituotteet ovat voimassa seuraavasti: 1 kk = 30 päivää, 4 kk kausi = 120 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, maauimalakausi avajaispäivästä sulkemispäivään vuosittain. Kuukausi- ja kausituotteilla yksi (1) sisäänpääsy vuorokaudessa. Tarkista sisäänpääsyoikeuden kesto omalla liikuntapaikallasi.

3. Asiakaskortin käyttöohje
Saapuessasi näytä kortti kortinlukijalle ja jos kortilla on voimassaoleva tuote käyttämääsi palveluun, kuulet merkkiäänen ja voit kulkea portista/ovesta sisään liikuntapaikkaan. Niissä liikuntapaikoissa, joissa on kassa, sarjakortilla voi mahdollisesti maksaa myös toisen henkilön sisäänpääsyn asioimalla kassapisteellä. Useamman henkilön maksaminen sarjakortilla riippuu käytettävästä tuotteesta, asiakasryhmästä ja maksutavasta, jolla käytettävä tuote on alun perin ostettu.

4. Palveluiden käyttö
Kortille ostettua palvelua voi käyttää ostopaikassa sekä edullisempien hintaryhmien liikuntapaikoissa (Yrjönkadun, Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahallit, maauimalat, Latokartanon liikuntahalli, Liikuntamylly ja Töölön kisahalli, kunto- ja voimailusalit sekä tekojääradat) (ei voimassa korona-rajoitusten vuoksi maauimaloissa kesällä 2020). Tarkista
kortin käyttöpaikat tuotetta ostaessasi. Henkilökunnalla on oikeus väärinkäytösten tai järjestyssääntöjen rikkomisen yhteydessä estää palveluiden käyttö.

5. Avustajan sisäänpääsy Helsingin kaupungin liikuntapaikoille
Kun asiakas on oikeutettu henkilökohtaiseen avustajaan, pääsee hänen avustajansa ilmaiseksi myös Helsingin kaupungin liikuntapaikoille. Asiakasta voidaan pyytää todistamaan avustajatarpeensa. Oikeuden henkilökohtaiseen avustajaan voi todistaa sosiaali- ja terveystoimen päätöksellä tai erillisellä kortilla, mistä päätös ilmenee, EU:n A-tunnuksisella
vammaiskortilla, sekä HSL:n ”oikeus saattajaan”-kortilla. Helsingin kaupungin ryhmäliikuntatunneille avustajat pääsevät mukaan ilmaiseksi. Erityisuimakortit 2 ja 3 velvoittavat avustajan/avustajien läsnäoloon.

6. Maksaminen
Tuotteet voi maksaa käteisellä, pankkikorteilla, Luottokunta Oy:n luottokorteilla, ePassilla, EazyBreakilla, SmartumPayllä, MyEdenredillä, Ticket Mind & Body -kortilla tai liikuntaseteleillä: Smartum Oy:n Liikunta- sekä Kulttuuriseteleillä tai Saldokortilla, Luottokunta Oy:n Virike-setelillä, sekä RJ-Kuntoseteli Oy:n Tyky-Kuntosetelillä. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, liikuntarahasovelluksilla tai -korteilla ei voi maksaa muiden henkilöiden sisäänpääsyä tai sarjakortteja.

7. Kortin katoaminen
Jos kortti häviää, ilmoita siitä liikuntapaikalle välittömästi. Voimme sulkea hävinneen kortin ja siirtää tuotteet uudelle kortille. Uusi kortti maksaa 4,00e.

8. Tarjoukset
Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita, ei  alennusryhmähinnoiteltuja tai jo alennettuja tuotteita. Kampanja- ja tarjoustuotteilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

9. Hyvitykset ja tuotemuutokset
Tuotteiden muutokset tai vaihdokset käsittelemme tapauskohtaisesti. Vakavan sairastumisen tai muun vastaavan harjoitteluesteen sattuessa on harjoitustaukoa pyydettävä korttiin välittömästi. Takautuvasti hyvityksiä ei myönnetä. Asiakaskorttimaksua ei palauteta.

10. Ikärajat eri palveluihin
Alle 7-vuotias tai uimataidoton ei pääse uimaan ilman vähintään 15-vuotiasta uimataitoista saattajaa. Yli 7-vuotiaat menevät oman sukupuolensa pukuhuoneisiin. 25m ja 50m altaassa sekä hyppyaltaassa uiminen edellyttää vähintään 25m uimataitoa. Kuntosalille sekä jumppiin ikäraja on 15 vuotta yleisen turvallisuuden takaamiseksi. Alle 15-vuotiaat eivät pääse
kuntosalille heidän oman turvallisuutensa vuoksi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.