Suoraan sisältöön

Ladattava asiakaskortti

Liikuntapalveluiden asiakaskortin voi ostaa Itäkeskuksen ja Jakomäen uimahallista, Latokartanon liikuntahallista, Myllypuron Liikuntamyllystä, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahallista.  Kesällä asiakaskortin voi myös ostaa maauimaloista: Uimastadionilta ja Kumpulan maauimalasta.  

Asiakaskortille voi ladata uinti-, tekojää- ja kuntosalikertoja, kuukausikortin tai kausikortin. Asiakaskortti maksaa 4 euroa. Kertamaksujen, kuukausi- ja kausikorttien hinnat löytyvät kunkin liikuntapaikan omalta sivulta ja liikuntapalveluiden hinnastosta.  

Liikuntatuotteiden voimassaoloaika

Asiakaskortille ladattavat tuotteet ovat voimassa kaksi vuotta ostopäivästä. Kausituotteet ovat voimassa seuraavasti: 1 kk = 30 päivää, 4 kk kausi =120 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, maauimalakausi avajaispäivästä sulkemispäivään vuosittain. Kuukausi- ja kausituotteilla yksi (1) sisäänpääsy vuorokaudessa.

Asiakaskortin ostaminen lahjaksi

Asiakaskortin voi ostaa lahjaksi. Ostohetkellä tulee olla tiedossa lahjan saajan koko nimi, puhelinnumero ja sähköposti tai kotiosoite.

Asiakaskortin lataaminen verkkokaupasta

Uinnin ja kuntosalien sarja- ja kausituotteita voi ladata omalle asiakaskortille suoraan verkkokaupasta. Toistaiseksi verkkokaupasta voi ladata sarja- ja kausituotteita ainoastaan aikuisten hintakategoriasta.

Ladattavan asiakaskortin sopimusehdot