Suoraan sisältöön

Maksut

Vuoden 2020 hinnastot

1.1.2020 alkaen (PDF)

1.6.2020 alkaen (PDF)

Helsingin kaupungin liikuntapaikkojen hinnat löydät liikuntapaikkojen omilta sivuilta

Liikuntatuotteet voi maksaa käteisellä, pankkikorteilla, Luottokunta Oy:n luottokorteilla, ePassi Payments Oy:n SporttiPassilla, Edenred Finland Oy:n Ticket Mind & Body, Ticket Duo-kortilla ja Virike-setelillä, Smartum Oy:n Liikunta- sekä Kulttuuriseteleillä, Saldokortilla, ja RJ-Kuntoiluseteli Oy:n Tyky-Kuntoseteleillä. SporttiPassilla tai muilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai -korteilla ei voi ostaa Muut-hintaryhmän tuotteita eikä maksaa muiden henkilöiden sisäänpääsyjä tai kortteja. 

Erityisuimakortin maksaminen

Erityisuimakorttien uusi myyntipiste sijaitsee Yrjönkadun uimahallissa. Myös Töölön kisahallin valvomosta voi ostaa erityisuimakortteja.  Lisäksi aiemmat myyntipaikat Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa ovat edelleen käytössä.

Liikuntakurssien maksaminen

Asiointi.hel.fi:n kautta varatut kurssit maksetaan varauksen yhteydessä. Puhelimitse varatuista kursseista lähetetään lasku kotiin.

  • Kurssimaksun voi suorittaa myös Itäkeskuksen, Jakomäen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleissa sekä Liikuntamyllyssä.
  • Laskun saatuasi voit käydä maksamassa laskun edellä mainittujen liikuntapaikkojen kassoilla myös ePassilla tai käyttää maksamiseen seuraavia liikuntarahoja: Liikunta- ja kulttuuriseteli (Smartum), Virikeseteli (Edenred) ja Tyky-seteli (RTJ) sekä Eazybreak-liikuntaedulla. (Eazybreak)
  • Kaupunki ei ole vakuuttanut asiakkaita.
  • Ohessa linkki kurssitoiminnan asiakassopimusehtoihin (PDF)

Venepaikkojen maksaminen

Venepaikkavarausten asiakaspalvelupiste jatkaa toimintaansa Kisahallilla os. Paavo Nurmen kuja 1 E (ma-pe klo 9.00-16.00). Venepaikan maksu suoritetaan nyt korttimaksupäätteellä venepaikkavarauksen yhteydessä. Käteismaksu on jatkossa mahdollista Kallion virastotalon asiakaspalvelupisteessä, os. Toinen linja 4 E (ma–pe klo 9.00–15.30).

Kalastus- ja linnustusluvat

Linnustuslupien osto siirtyy Kalanet-verkkopalveluun. Palvelu löytyy os. www.kalakortti.com ja sieltä voi jo nyt ostaa kaupungin kalastusluvat.

Käteismaksut

Liikuntapaikoilla käteismaksumahdollisuus korttimaksun rinnalla säilyy ennallaan. Saarissa toivotaan ensisijaisesti käytettävän korttimaksua, mutta käteismaksu on myös siellä mahdollista.

JAA

Hintaryhmien määrittelyt

Lapsen, opiskelijan, työttömän, eläkeläisen, invaliditeetin, varusmies- ja siviilipalvelun määritelmät.

Liikuntasetelit

Uimahallikorttien ja -maksujen maksamiseen voi käyttää ttettyjä liikuntaseteleitä.

Ladattava asiakaskortti

Asiakaskortille voi ladata uinti-, tekojää- ja kuntosalikertoja, kuukausikortin tai kausikortin.

Eritysuimakortti

Erityisuimakortti myönnetään helsinkiläisille vammaisille ja pitkäaikaissairaille omaehtoiseen uintiin.