Liikunta ja ulkoilu

Helsingin liikuntapalvelut ovat kattavat ja pitävät sisällään kaikkea mahdollista liikuntakursseista ja luistelusta uisteluun ja uiskenteluun. Kuva: Helsingin kaupunki

Liikunnan syysesite on nyt julkaistu!

Liikuntakurssit, ulkoilumahdollisuudet, liikuntapaikat ja paljon muuta! Helsinki Liikkuu -esite on täynnä vinkkejä ja mahdollisuuksia kaikenlaiseen liikkumiseen, ihan ympäri kaupunkia. Ilmoittaudu liikuntakursseille, hae inspiraatiota saaristoretkelle tai löydä uusi kuntoilupaikka syksyksi!

Esitteitä on jaossa mm. kaupungin liikuntapaikoissa, kulttuurikeskuksissa, Virka-infossa, kirjastoissa sekä osasta nuorisotalojen toimipisteitä.

Katsele ja lue esite sähköisenä versiona »


Lapsille, nuorille, aikuisille, senioreille, maahanmuuttajille ja erityisryhmille on tarjolla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, muun muassa uimakouluja, jumppia, ohjattua kuntosaliharjoittelua.

Liikuntapalvelut järjestää myös liikuntaseuroille liikuntatiloja, sekä tukee ja avustaa seurojen toimintaa.

Tietoa liikunnasta »

Helsingissä pääset nauttimaan luonnosta niin mantereella, merellä kuin saarissa kävellen, pyöräillen tai veneillen. Voit kalastaa, saunoa ja yöpyä luonnon keskellä. Kaupunki ylläpitää keittokatoksia ja grillipaikkoja, sekä lähiliikuntapaikkoja.

Tietoa ulkoilusta »

JAA