Avustusten hakeminen

Kaikkia nuorisotoiminnan avustuksia haetaan kaupungin sähköisen asiointipalvelun kautta nuorisotoimen lomakkeilla. 

Myös hakemuksessa tarvittavat liitteet toimitetaan sähköisen järjestelmän kautta. Liitteitä voi toimittaa sähköisesti myös varsinaisen hakemuksen jättämisen jälkeen.

Eri avustusmuodoille on omat lomakkeensa. Lomakkeen yhteydessä löytyy myös tarkempi kuvaus avustuksesta ja hakemuksen käsittelyn vaiheista. Alla olevista palvelukuvaus ja sähköinen hakemus -linkeistä pääset suoraan haluamaasi hakemuslomakkeeseen.

Avustushakemusten viimeiset jättöajat ovat:

Helmikuun viimeinen päivä

Lokakuun 31. päivä

Joulukuun 15. päivä

 

Projektiavustusta voi hakea läpi vuoden, kuitenkin niin että hakemus on toimitettava ennen ko. hanketta tai tapahtumaa (palvelukuvaus ja sähköinen hakemus). Rekisteröimättömien toimintaryhmien on toimitettava erillinen yhteystieto-liite. 
Myönnetty projektiavustus selvitetään Projektiavustusselvitys -lomakkeella päätöksessä mainittuun päivämäärään mennessä.

Starttiavustusta voi hakea läpi vuoden. Samana vuonna ei voi kuitenkaan saada sekä starttiavustusta että toiminta-avustusta. Avustusta haetaan joko projektiavustushakemuksella (palvelukuvaus ja sähköinen hakemus) tai toiminta- ja palkkausavustushakemuksella (palvelukuvaus ja sähköinen hakemus).

Talokerhoavustusta voi hakea läpi vuoden, kuitenkin niin että hakemus on toimitettu ennen ko. hanketta tai tapahtumaan. Avustusta haetaan projektiavustushakemuksella (palvelukuvaus ja sähköinen hakemus).

Kuljetusavustusta voi hakea läpi vuoden, kuitenkin niin että hakemus on toimitettava ennen ko. tapahtumaa (palvelukuvaus ja sähköinen hakemus).

 

Lisätietoja avustusten valmistelijoilta:

Virpi Talasmäki, nuorisosihteeri
puh. 09-310 89132, virpi.talasmaki@hel.fi

Tuulia Saves, nuorisosihteeri
puh. 09-310 23056, tuulia.saves@hel.fi

JAA