Töihin kaupunkisuunnitteluvirastoon?


 


Tule suunnittelemaan Helsinkiä!

Kaupunkisuunnitteluvirasto vastaa Helsingin kaavoituksesta ja liikenteen suunnittelusta. Työmme vaikuttaa voimakkaasti siihen, millainen tulevaisuuden Helsinki on: minne rakennetaan uudet asuin- ja työpaikka-alueet ja miten kasvavan kaupungin liikenne hoidetaan?

Virastossa työskentelee reilut 280 asiantuntijaa. Yleisimpiä nimikkeitä ovat arkkitehti, liikenneinsinööri ja suunnitteluavustaja. 

Ison talon edut

Kaupunkisuunnitteluvirasto on osa Helsingin kaupunkia, joka on Suomen suurin työnantaja – kaupungin palveluksessa on 40 000 työntekijää. Kaupunki tarjoaa joustavan ja turvallisen työpaikan, kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset työsuhde-edut.

Kaupunkisuunnitteluvirasto tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua työssä. Työilmapiiri on tutkitusti hyvä. Viraston henkilöstökerhot järjestävät aktiivisesti liikunta- ja kulttuuritoimintaa. Toimitilamme sijaitsevat Kampissa Helsingin keskustassa.

Näin haet meille töihin

Avoimista työpaikoista saat tietoa tältä sivulta ja kaupungin rekrytointisivustolta. Kerromme työpaikoista myös LinkedIn:ssaFacebookissa ja Twitterissä. Rekrytointisivustossa voit täyttää myös avoimen hakemuksen.

Kun löydät sopivan avoimen tehtävän tai viran, täytä hakulomake rekrytointisivustolla. Saat automaattisen vastauksen hakemuksen vastaanottamisesta. Myöhästyneitä hakemuksia ei voida huomioida tehtävää tai virkaa täyttäessä. Hakemusta voi täydentää hakuajan jälkeen tutkinto- ja työtodistusten osalta. Työpaikkailmoituksessa kuvatun kelpoisuusehdon (esimerkiksi tutkintovaatimuksen) tulee täyttyä ennen hakuajan päättymistä. Huomaa, ettei hakulomakkeeseen voi liittää liitetiedostoja. Tarvittaessa voit lähettää ne osoitteella ksv.hr(at)hel.fi.

Rekrytoiva esimies ja henkilöstöhallinto käyvät hakemukset läpi, ja tehtävään tai virkaan sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun. Rekrytointiprosessi voi sisältää useamman haastattelun. Voit kysyä lisätietoa prosessin etenemisestä rekrytoivalta esimieheltä. Kaikille hakijoille lähetetään tieto valinnasta.

Kesätyöt, työharjoittelut, siviilipalvelus ja opinnäytetyöt

Palkkaamme joka vuosi opiskelijoita kesäharjoittelijoiksi. Hakuaika on yleensä tammi–helmikuussa, lisätiedot löytyvät kaupungin rekrytointisivustolta. Tarjoamme myös mahdollisuuksien mukaan työharjoittelu- ja työkokeilu- ja siviilipalveluspaikkoja sekä opinnäytetöiden aiheita. Näiden tiimoilta voit olla yhteydessä osoitteeseen ksv.hr(at)hel.fi. 
 

 

JAA