Haluatko lähettää julisteita, esitteitä tai muita pr-materiaaleja kirjastoihin?

Helsingin kaupunginkirjastolla on oma jakelujärjestelmä kaikkiin toimipisteisiinsä. Logistinen keskus, lähettämö, sijaitsee Pasilan pääkirjastossa.

Erilaisia viestintä- ja markkinointimateriaaleja, kuten julisteita, voi jaella kirjastoihin järjestelmän kautta.

 

Toimi näin

Toimitamme materiaalia vain Helsingin kaupunginkirjaston toimipisteisiin. Toimipisteitä, joihin toimitamme materiaalia, on yhteensä 33.

Jaettava materiaali tulee toimittaa pääkirjastoon Pasilaan osoitteeseen Veturimiehenkatu 3. Lähettämö on avoinna ma-pe klo 7.30. - 14.30.

Materiaalin mukana täytyy olla  laskutusosoite sekä Y-tunnus.  

Jos toimitat esitteet lähettämöön henkilökohtaisesti, täytämme saapuessasi laskutuskaavakkeen. Lähettämö ei käsittele rahaa, joten laskutus on ainoa maksutapa. Jos toimitat kauttamme useita kertoja materiaalia kirjastoihin, täytyy lähettämössä täytettävä laskutuskaavake täyttää joka kerta uudelleen.

Jos esitteiden mukana ei ole laskutustietoja, ei esitteitä toimiteta kirjastoihin, vaan niistä jätetään osa Pasilan pääkirjastoon.

Materiaalia ei tarvitse niputtaa. Jos se tulee laatikoissa ym. muissa, laitamme aina suurempiin kirjastoihin suuremman määrän esitettä ja pienempiin pienemmän määrän.  Jos lähettämöön on toimitettu useilta tahoilta samanaikaisesti paljon materiaalia toimitettavaksi kirjastoihin, saattaa sen perille meno kirjastoihin kestää jopa pari viikkoa.

Rullaa julisteet aina erillisiin rulliin käyttämällä kumilenkkiä pitämään ne koossa. Julisteet eivät saa olla kooltaan suurempia kuin A3. Sitä suuremmat eivät mahdu kuljetuslaatikkoihimme ja jos juliste ei ole rullattu, se ei mene ehjänä perille.

 

Hinnasto

Hinta kirjastoihin toimitettavasta materiaalista koostuu kirjastoihin toimitettavan materiaalin kokonaismäärästä.

1 - 100          kpl   40€
101 - 1000   kpl   53€
1001 - 2000 kpl   66€
2001 - 5000 kpl   106€
Lava 133€

Huomioithan, että kyseessä oleva maksu on kuljetusmaksu, ei esillepanomaksu. Lähettämö ei voi tietää mitä toimittamaamme materiaalia kaupunginosakirjastot laittavat esille. Eri kirjastoissa on aina erilainen tilanne kullekin ilmoituspaikalle.

Esitteitä toimitetaan kirjastoihin päivittäin suuret määrät. Jos haluat tietää yksityiskohtaisemmin, millaista materiaalia eri kirjastot haluavat, ota yhteyttä suoraan kirjastoihin. Kirjastojen yhteystiedot löytyvät osoitteesta: www.helmet.fi

 

Lisätietoja:
lähettämöesimies Jarko Jokinen
Puh. 09-310 85 204

 

 

 

JAA