Suoraan sisältöön

Opiskelijan sivu

Wilmassa ovat opintojaksovalinnat ja lukujärjestykset. Wilmasta huoltajat voivat seurata poissaoloja. Opettajat kirjaavat poissaolot Wilmaan, josta opiskelijalla ja alle 18-vuotiaan opiskelijan huoltajalla on mahdollisuus seurata opintojen etenemistä ja mahdollisia poissaoloja. Kaikki poissaolot tulee selvittää välittömästi poissaolon jälkeen. Alle 18-vuotiaan huoltaja ja yli 18-vuotias itse selvittää poissaolot Wilmassa. Poissaolon syy merkitään Lisätietoja-kohtaan. Jos huoltaja ei voi käyttää Wilmaa, kaikki poissaolot selvitetään kansliasta saatavalla poissaolokirjalla.

Opinto-opasta eli Satakielen opasta päivitetään joka vuosi ja se sisältää esimerkiksi opintoihin liittyviä ohjeita, aikatauluja ja yhteystietoja. Pidä opinto-opas aina mukanasi!

Office 365 on Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tarjoama pilvipalvelu, johon opiskelijat voivat kirjautua koulun käyttäjätunnuksilla. Opiskelija saa käyttöönsä Outlook-sähköpostin, Office-ohjelmat (Word, Excell, PowerPoint) sekä tallennustilaa OneDrivessa. OneDrivessa voi helposti jakaa kansioita ja tiedostoja.

Ohjeet ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden tietokoneiden käyttöönottoon

Activation instructions for Windows 10 laptop computers

Oppikirjalista päivitetään vuosittain. Tarkista oppikirjojen tiedot listasta.

Opetussuunnitelmissa on tarkemmin oppimistavoitteista, opetuksen keskeisistä sisällöistä ja arvioinnista. Opetussuunnitelmat ovat tässä:

Helsingin kielilukion OPS 2016

Helsingin kielilukion OPS 2021

Helsingin kaupungin lukioiden OPS 2021

Opintojaksoesite LOPS2021

Opintojaksojen suositus suoritusjärjestys LOPS2021

Tuntijako (opintosuunnitelma-taulukko) LOPS2021

Opiskelijoiden yhteisöllinen toiminta

   07.07.2022 09:34