Suoraan sisältöön

Opiskelijan sivu

Wilmassa ovat kurssivalintasi ja lukujärjestyksesi. Wilmasta huoltajasi voi seurata poissaolojasi. Opettajat kirjaavat poissaolot Wilmaan, josta opiskelijalla ja alle 18-vuotiaan opiskelijan huoltajalla on mahdollisuus seurata opintojen etenemistä ja mahdollisia poissaoloja. Kaikki poissaolot tulee selvittää välittömästi poissaolon jälkeen. Alle 18-vuotiaan huoltaja ja yli 18-vuotias itse selvittää poissaolot Wilmassa, ja poissaolon syy merkitään Lisätietoja-kohtaan. Jos huoltaja ei voi käyttää Wilmaa, kaikki poissaolot selvitetään kansliasta saatavalla poissaolokirjalla.

Opinto-opas päivitetään joka vuosi ja se sisältää opintoihin liittyviä ohjeita, aikatauluja, yhteystietoja jne. Pidä opinto-opas aina mukanasi!

Office 365 on Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tarjoama pilvipalvelu, johon opiskelijat voivat kirjautua koulun käyttäjätunnuksilla. Opiskelija saa käyttöönsä Outlook-sähköpostin, Office-ohjelmat (Word, Excell, PowerPoint) sekä tallennustilaa OneDrivessa. OneDrivessa voidaan helposti jakaa kansioita ja tiedostoja.

Fronter on verkko-oppimisympäristö. Siellä on mm. Opiskelijan huone, jonka tiedotteita kannattaa seurata.

Oppikirjalistat päivitetään vuosittain, tarkista tiedot listasta.

Uudessa kurssiesitteessä on uuden opetussuunnitelman (LOPS2016) mukaiset kielilukion kurssit ja niiden suoritusohjeita.  

Uudessa opetussuunnitelmassa  on tarkemmin mm. oppimistavoitteista, opetuksen keskeisistä sisällöistä ja arvioinnista.JAA
23.08.2019 15:50