Suoraan sisältöön

Huoltajille

Johtokunta on tärkeä linkki kotien ja koulumme välillä. Puheenjohtaja on Alilna Haavisto ja varapuheenjohtaja Ritva Myllymäki. 

Opinto-opas eli Satakielen opas

Työ- ja loma-ajat

Vanhempainilloissa käsitellään lukio-opintoihin ja ylioppilastutkintoon liittyviä ajankohtaisia asioita. Huoltajilla on mahdollisuus tavata ryhmänohjaajia ja opettajia.

Ykkösten (21-ryhmien vanhempainilta ti 24.8.2021 klo 18.00
Kakkosten (20-ryhmien) vanhempainilta ti 26.4.2022 klo 18.00
Abien (19- ja 18-ryhmien) vanhempainilta ti 9.11.2021 klo 18.00    

Wilma löytyy osoitteesta https://helsinki.inschool.fi. Opiskelija ilmoittautuu Wilmassa kursseille ja näkee lukujärjestyksensä sekä kurssisuorituksensa sieltä. Opiskelijan huoltaja tai 18-vuotta täyttänyt opiskelija selvittää poissaolot Wilmassa, jonka kautta ollaan yhteydessä opettajiin.      

Opiskelijoilla on oma käyttäjätunnus Wilmaan. Huoltajat saavat omat tunnukset, jotka ovat voimassa siihen asti, kunnes opiskelija täyttää 18 vuotta. Opiskelijan suostumuksella huoltajan tunnus on voimassa lukio-opintojen loppuun saakka.

Yhteyshenkilöt koulussa. Ryhmänohjaajalla on lähiohjaajana keskeinen rooli kodin ja koulun yhteistyössä. Hän tapaa opiskelijansa viikoittain ryhmänohjaustunneilla ja seuraa heidän opintojensa sujumista. Huoltaja voi ottaa yhteyttä ryhmänohjaajaan ja tarvittaessa myös opiskelijan omaan opinto-ohjaajaan sekä opiskelijahuoltoryhmän jäseniin. Opiskelijoiden asioita käsitellään luottamuksellisesti ja yhteistyössä nuoren kanssa.

Ohjeet ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden tietokoneiden käyttöönottoon

Activation instructions for Windows 10 laptop computers

Lukiolaiskannettava

Ylioppilaskirjoitukset

Tietoja ylioppilastutkinnosta vanhemmille

Korkeakoulujen opiskelijavalinnat10.12.2021 13:54