Suomenlinna ja ulkosaaret

Asemakaavat

Suomenlinna

Helsinki tekee Suomenlinnan saariryhmälle asemakaavan Museoviraston ja Suomenlinnan hoitokunnan kanssa. Ennen asemakaavan tekemistä alue on suojeltu rakennusperintölain nojalla. Ehdotus asemakaavasta on valmis arviolta vuonna 2022.

Hankkeen sijainti kartalla ja tarkemmat tiedot »

Suomenlinnaan laaditaan asemakaavaa, kuva 110th Street Productions


Isosaari ja Kuivasaari

Isosaari, Kuivasaari ja Pikku Kuivasaari ovat saaria Helsingin ulkosaaristossa. Helsinki kehittää niitä virkistymisen, luonnon, liikunnan ja kulttuurin alueena. Saarille voi tulla rakennuksia, jotka liittyvät matkailuun ja vapaa-ajan viettoon. Luonnos asemakaavasta on valmis arviolta vuosien 2019 ja 2020 vaihteessa. Ehdotus asemakaavasta on valmis arviolta vuonna 2021.

Hankkeen sijainti kartalla ja tarkemmat tiedot »

Isosaarta kehitetään virkistys- ja matkailukäyttöön. Kuva 110th Street Productions.


Vasikkasaari

Kaupunki laatii periaatteet Vasikkasaaren asemakaavan toteuttamiselle. Saaresta halutaan kehittää toimiva ja ekologinen virkistys- ja matkailukohde. Saareen on tarkoitus rakentaa vesi- ja viemäriverkosto.

Lisätietoja Vasikkasaaren kehittämisestä »
Vasikkasaaren sijainti kartalla »

Vasikkasaaren kallioita kesällä 2019. Kuva: Teemu Saloriutta


Kadut ja liikenne

Löydät alueen liikenne-ja katusuunnitelmat alla näkyvästä kartasta. Kartan vihreät alueet ovat liikennesuunnitelmia ja ruskeat alueet katu- ja puistosuunnitelmia.

Kun viet hiiren suunnitelman päälle, näet hankkeen otsikkotiedot. Klikkaamalla suunnitelmaa saat näkyviin hankkeen tarkemmat tiedot, asiakirjat ja käsittelyvaiheen.Vuonna 2020 alkavat ja meneillään olevat keskeiset katurakennuskohteet:

Suomenlinnan kadut
11.05.2020 20:00