Laituri, näyttely- ja infotila

Laituri on Helsingin kaupunkiympäristön asiakaspalvelupiste ja kaikille avoin kaupunkikehittämisen paikka. Laituri toimii Kampissa, vanhan linja-autoaseman rakennuksessa osoitteessa Narinkka 2. Tänne on helppo tulla kaikista ilmansuunnista.

Onko sinulla idea Helsingin kehittämiseen?

Tule jakamaan ideat Laiturilla. Täällä voit järjestää työpajoja, tapahtumia tai näyttelyitä, joissa tehdään Helsingistä maailman toimivin kaupunki. Laituri tarjoaa areenan ja kokoontumispaikan niin kaupunkilaisille kuin ammattilaisille. Laiturin workshoptila soveltuu monenlaiseen käyttöön.

Tilavaraukset: laituri(at)hel.fi

Työpajat ja vierailut kouluille

Laiturilla järjestetään maksuttomia kaupunkikehittämisen työpajoja kouluille. Lisäksi on mahdollista tutustua Helsingin kaupunkisuunnitteluun ja uusiin merellisiin kaupunginosiin.

Lue lisää >>

Näyttelyt Laiturilla

Laiturin näyttely. Kuva: Roni Rekomaa

Bulevardikaupunki, suunnitellaan yhdessä!
Tuleviin bulevardikaupunginosiin keskittyvä näyttely rakentuu pala palalta osallistujien määrittäessä itse sen keskeiset sisällöt. Tarkoituksena on viedä suunnittelun alkuvaiheessa olevien Vihdintien ja Tuusulanväylän kaupunkibulevardeihin liittyviä kysymyksiä eteenpäin etsimällä ratkaisuja yhdessä.
23.11.2017–30.4.2018
Lue lisää >>


Mikä on liikennepoliittinen Enemmistö ry?
Enemmistö ry on vuonna  1968 perustettu parantamaan joukkoliikenteen, jalankulun ja pyöräilyn asemaa.
Vuosikymmenten aikaisen toimintansa kunniaksi info— ja näyttelytila Laiturilla avattava näyttely tuo esille vuosien aikana julkaistun yhdistyslehden puhuttelevia kansia ja sarjakuvia, mutta myös monelaista materiaalia aina vuoden 1968 perustamisasiakirjoista Enemmistöä irviviin pilapiirroksiin. Löytyypä virtiinistä jopa kaunis joukkoliikenteen pienoismalli eli höyryveturi matkustajavaunuineen.
Näyttelyn yhteydessä on ilmaiseksi jaettavana vanhempia lehtiä eri vuosikymmeniltä.

Enemmistön näyttelyn voi tutustua 3.4. - 28.4.2018. Avajaiset ovat tiistaina 3.4. klo 17–19.

Voit tutustua Enemmistö ry:n toimintaan ja historiaan osoitteessa
www.enemmisto.fiKaikki Laiturin näyttelyt ja tapahtumat >>  

Laituri Facebookissa

JAA