Laituri, näyttely- ja infotila

Laituri on Helsingin kaupunkiympäristön asiakaspalvelupiste ja kaikille avoin kaupunkikehittämisen paikka. Laituri toimii Kampissa, vanhan linja-autoaseman rakennuksessa osoitteessa Narinkka 2. Tänne on helppo tulla kaikista ilmansuunnista.

Onko sinulla idea Helsingin kehittämiseen?

Tule jakamaan ideat Laiturilla. Täällä voit järjestää työpajoja, tapahtumia tai näyttelyitä, joissa tehdään Helsingistä maailman toimivin kaupunki. Laituri tarjoaa areenan ja kokoontumispaikan niin kaupunkilaisille kuin ammattilaisille. Laiturin workshoptila soveltuu monenlaiseen käyttöön.

Tilavaraukset: laituri(at)hel.fi

Työpajat ja vierailut kouluille

Laiturilla järjestetään maksuttomia kaupunkikehittämisen työpajoja kouluille. Lisäksi on mahdollista tutustua Helsingin kaupunkisuunnitteluun ja uusiin merellisiin kaupunginosiin.

Lue lisää >>

Näyttelyt Laiturilla

Laiturin näyttely. Kuva: Roni Rekomaa

Bulevardikaupunki, suunnitellaan yhdessä!
Tuleviin bulevardikaupunginosiin keskittyvä näyttely rakentuu pala palalta osallistujien määrittäessä itse sen keskeiset sisällöt. Tarkoituksena on viedä suunnittelun alkuvaiheessa olevien Vihdintien ja Tuusulanväylän kaupunkibulevardeihin liittyviä kysymyksiä eteenpäin etsimällä ratkaisuja yhdessä.
23.11.2017–30.4.2018
Lue lisää >>

Nordic City Challenge -näyttelyn kuva

Nordic City Challenge
Mitä pohjoismaiset opiskelijat ideoivat Helsingin Pasilaan? Se selviää Laiturilla, kun esillä on Nordic City Challenge eli pohjoismainen kestävän kehityksen kilpailu maisteritason opiskelijoille. Nordic City Challenge -joukkueet esittävät omat ehdotuksensa sosiaalisesti ja ekologisesti kestävästä kaupunkisuunnittelusta Pasilaan. Aiheena on urbaani taide ja design.
22.11.-8.12.2017
Lue lisää >> 


Kaikki Laiturin näyttelyt ja tapahtumat >>


Laituri Facebookissa

JAA