Laituri, näyttely- ja infotila

Laituri on Helsingin kaupunkiympäristön asiakaspalvelupiste ja kaikille avoin kaupunkikehittämisen paikka. Laituri toimii Kampissa, vanhan linja-autoaseman rakennuksessa osoitteessa Narinkka 2. Tänne on helppo tulla kaikista ilmansuunnista.

Onko sinulla idea Helsingin kehittämiseen?

Tule jakamaan ideat Laiturilla. Täällä voit järjestää työpajoja, tapahtumia tai näyttelyitä, joissa tehdään Helsingistä maailman toimivin kaupunki. Laituri tarjoaa areenan ja kokoontumispaikan niin kaupunkilaisille kuin ammattilaisille. Laiturin workshoptila soveltuu monenlaiseen käyttöön.

Tilavaraukset: laituri(at)hel.fi

Työpajat ja vierailut kouluille

Koululuokat ovat tervetulleita tutustumaan Laiturin näyttelyyn omatoimisesti syyskaudella 2018. Valitettavasti emme voi tarjota työpajoja ja ohjattuja koululaisvierailuja.

Ilmoitattehan mahdollisuuksien mukaan vierailusta etukäteen: laituri(at)hel.fi

 

Näyttelyt Laiturilla

Helsinki on olotila! Our Urban Living Room 23.8.–30.11.
Olohuone on paikka, jossa viihdytään. Se on tila, jossa on mukava oleskella, puuhata ja rentoutua -yksin ja yhdessä.  Entä mikä tekee julkisesta tilasta olohuoneen? Onko Helsinki hygge? Laiturin uusi olkkarinäyttely pohtii julkisen tilan roolia ja esittelee Helsingin ja Tanskan tulkinnat urbaanista olkkarista.

Tanskalaisen Cobe-arkkitehtitoimiston Our Urban Living Room -niminen näyttelykokonaisuus perustuu arkkitehtitoimiston projekteihin ja samannimiseen kirjaan. Laiturilla esitellään myös tällä hetkellä Helsingissä käynnissä olevia hankkeita, joissa on erityisesti huomioitu kaupunki asukkaiden olohuoneena ja olotilana.


Kuva: Cobe


Kaikki Laiturin näyttelyt ja tapahtumat >>  

   
 

Laituri Facebookissa

JAA