Suoraan sisältöön

Osallisuustila Brygga

Bryggassa sinä teet huomisen Helsinkiä! Brygga on Helsingin kaupunkiympäristön osallisuustila, jossa on esillä vaihtuvia ajankohtaisia hankkeita. Tarjolla on myös tietoa, miten sinä voit vaikuttaa kaupunkimme kehitykseen. 

Bryggassa pääset muun muassa selvittämään mikä Helsingin kaupunginosista olet ja jättämään heti post-it-palautetta kaupungin työntekijöille ja kehittäjille.


Ajankohtaista BryggassaHelsinki <3 ilmasto

Toiminnallinen Helsinki <3 ilmasto -näyttely kertoo arjen ilmastoteoista.

Näyttelyn tavoitteena on lisätä ymmärrystä ilmastonmuutoksesta ja avata Helsingin ilmastotavoitteita. Ilmastoaihetta lähestytään neljän teeman kautta: liikenne, asuminen, ruoka ja kuluttaminen.  

Bryggassa voi muun muassa ladata puhelimen pyörää polkemalla, tutustua tulevaisuuden Helsingin pikaratikka- ja baanaverkostoihin, antaa oman ilmastolupauksen sekä tutkia omia ruokavalintojaan ruokakuutioiden avulla.

Helsinki <3 ilmasto -näyttely on esillä 16. toukokuuta alkaen. Avajaisia vietetään keskiviikkona 22. toukokuuta. Toiminnallinen kokonaisuus on auki lokakuun puoliväliin,ja siihen voi tutustua itsenäisesti Oodin aukioloaikoina.Bryggassa on päivystäjä paikalla arkisin klo 14 - 18.


Helsinki <3 ilmasto -oheistapahtumat

12.6. Klo 16-19 Helsinki päivä -Bryggassa: askartele oma tulevaisuuden menopeli!

27.6. Klo 16-17 Kysy kiertotaloudesta! Asiantuntijana ympäristötarkastaja Leona Silberstein

22.8. Klo 16-17 Hiilineutraali Helsinki 2035, ympäristöasiantuntija Mira Jarkko 

29.8. klo 16-17 6Aika-hanke Energiaviisaat Kaupungit, projektiasiantuntija Emma Berg

5.9. Klo 16-17 Ympäristöjohtaminen ja ympäristötietoisuus, ympäristöasiantuntija Markus Lukin  

19.9. Klo 16-17 Ihmiset ja Itämeri, ympäristöekologi Mari Joensuu  

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy, tervetuloa!


Brygga sijaitsee keskustakirjasto Oodissa kerroksessa 1+ ja on avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaisesti. Henkilökunta on paikalla arkisin kello 14–18.  


JAA