Kuva Hekan kerrostalosta Siilitiellä

Siilitieltä haettavana peruskorjattuja Hekan asuntoja

Länsi-Herttoniemestä Siilitieltä on haettavana peruskorjauksesta valmistuvia Hekan asuntoja. Seitsemän kerroksista taloista on haettavana 49 neliön kaksioita 2.3.2021 asti. Asunnot ovat vapaita 1.5.2021.

Asunnot on remontoitu sisältä kokonaan. Asunnoissa on uudet keittiönkaapit, joiden alakaapit on puuviilukuvioitu ja sävyltään pähkinänruskeat ja yläkaapit valkoiset. Keittiön laatoitus on valkoinen. Kylpyhuoneissa on uudet laatat, seinät ovat valkoiset ja lattiat harmaat. Lattiana asunnoissa on tammisävyinen vinyylilankku. Myös kaikki asuntojen sähkölaitteet on uusittu. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Taloissa on hissi. 

Asunnot sijaitsevat lähellä Siilitien metroasemaa ja Herttoniemen ulkoilupuistoa. Länsi-Herttoniemen kaupat ovat lähellä, mutta myös Itäkeskuksen ja Herttoniemen kauppakeskuksiin on kätevä liikkua metrolla, kummatkin ovat yhden metropysäkin päässä.

Haettavana on 26 asuntoa, kokonaisuudessaan asuntoja on vapautunut 79. Kaikki vapautuneet asunnot ovat samanlaisia, jonka takia kaikkia asuntoja ei ole laitettu kohdekohtaiseen hakuun. Kun haet kohdekohtaisesti asuntoa, voit saada tarjouksen jostakin toisesta vastaavasta asunnosta.

Kuten kaikki Hekan peruskorjatut kohteet, myös Siilitien talot ovat savuttomia: tupakointi on kielletty pihoilla, sisällä asunnoissa sekä parvekkeilla ja terasseilla.

Hae asuntoa

Kuva: Helsingin kaupungin asunnot Oy