Auroranlinnan asuintalo Pihkatiellä

Malminkartanosta haettavana Auroranlinnan peruskorjattuja asuntoja

Malminkartanossa Pihkatieltä on haettavana peruskorjauksesta valmistuvia Auroranlinnan asuntoja. Pihkatieltä on haettavana kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Asunnot ovat vapaita 16.8.2021 ja vuokrat ovat 795 € - 1345 €.

Hae asuntoa Vuokraoven kautta

Katso kuvia Instagramista

Pihkatie 6 sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Malminkartanon juna-asemasta. Asuintalon vieressä on lähikauppa, päiväkoti ja ala-aste. Malminkartanon kuntoportaille on matkaa vain 600 m (8 min kävely). Lisäksi Myyrmäen palvelut ovat reilun kilometrin kävelymatkan tai yhden pysäkinvälin junamatkan päässä.

Pihkatie 6:n asunnot on remontoitu sisältä kokonaan. Peruskorjauksessa asuntojen sisäpinnat, keittiön ja kylpyhuoneen kalusteet sekä laatoitus on uusittu. Keittiössä kodinkoneet (jääkaappipakastin ja uuni/hella) ovat uusia. Asunnossa lattiamateriaali on vaalea tammisävyinen vinyylilankku. Asunnossa on lasitettu parveke. Asuintalossa ei ole hissiä. 

Pihkatie 6:n asuintalo on savuton. Savuttomassa talossa tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla sekä kiinteistön kaikissa yhteisissä tiloissa sekä ulkoalueilla. Tupakoinnilla tarkoitetaan myös sähkötupakointia.

Asunnot ovat vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja eikä asukasvalinnoissa ole kiireellisyysluokitusta tai varallisuusrajoja. Tarjoamme vapaarahoitteista asuntoja hakijoille, joilla on vuokranmaksuun riittävät ja säännölliset tulot sekä luottotiedot kunnossa.

Vuokrasopimukset asuntoihin tehdään heti. Asuntoja ei pääse katsomaan, koska alue vielä työmaa-aluetta.

Huomiothan myös, että Pihkatie 6 peruskorjauksen toinen vaihe (talot H-K) alkaa 1.9.2021 ja päättyy 31.5.2022.