Hekan asuintalo Susitiellä

Länsi-Herttoniemestä haettavana peruskorjattuja Hekan perheasuntoja

Länsi-Herttoniemestä osoitteesta Susitie 2-6 on haettavana peruskorjauksesta valmistuvia Hekan asuntoja. Kohteesta on haettavana kolmioita ja neliöitä maanantaihin 23.8.2021 asti. Asunnot ovat vapaita 1.10.2021, ja vuokrat ovat 800,34 – 993,78 €.

Asunnot on remontoitu sisältä kokonaan. Asunnoissa on uusittu tai maalattu kaikki sisäpuoliset pinnat ja kaapistot. Keittiössä on uudet kalusteet, joissa runko on väriltään valkoinen ja ovet vaalean harmaat. Kylpyhuoneessa on uusi laatoitus. Lattiana asunnoissa on puukuvioinen vinyylilankku ja kaikissa ikkunoissa on valkoiset sälekaihtimet. Myös kaikki asuntojen sähkölaitteet on uusittu. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Taloissa ei ole hissiä. 

Susitien asunnot sijaitsevat Kaakkois-Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Herttoniemen metroasema, kauppakeskus Hertsi sekä Herttoniemen ja Viikin ulkoilumaastot sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Kuten kaikki Hekan peruskorjatut kohteet, myös Susitien talot ovat savuttomia: tupakointi on kielletty pihoilla, sisällä asunnoissa sekä parvekkeilla ja terasseilla.

Katso video kohteesta (videolla ensimmäinen peruskorjauksesta vuonna 2020 valmistunut Susitien talo)