Laajasalosta haettavana peruskorjattuja Hekan perheasuntoja

Laajasalosta osoitteesta Svanströminkuja 1 valmistuu peruskorjattuja Hekan asuntoja helmikuun alussa. Asuntojen vuokrasopimus alkaa 1.2.2022.
Haettavana olevat asunnot ovat kolmioita, pinta-alaltaan 70,5 m2 tai 71 m2. Vuokrat ovat 897,06 – 932,07 euroa. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Asuintalossa on neljä kerrosta, mutta ei hissiä.


Svanströminkujan asuntojen peruskorjaus on ollut mittava. Kaikki asunnot on peruskorjattu, ja asunnoissa on uudet keittiö- ja säilytyskalusteet, lattiat sekä kunnostetut kylpyhuoneet, ikkunat ja parvekelasitukset. Myös porrashuone- ja väliovet on uusittu ja tilat on maalattu. Koko rakennuksen sähkö-, tele- ja antennijärjestelmä on uusittu.


Kuten kaikki Hekan peruskorjatut kohteet, myös Svanströmintie 1 on savuton talo: tupakointi on kielletty pihoilla, sisällä asunnoissa sekä parvekkeilla ja terasseilla.


Katso kattava esittely ja asuntojen pohjakuvat Hekan sivuilta ja video peruskorjauksesta.


Asunnot ovat haettavissa niin kauan, kunnes asukasvalinnat on tehty.

Näin haet Svanströminkujan asuntoja:


Lue
asunnon hakemisen ohjeet


Täytä
asuntohakemus Määritä haettavan asunnon tiedot –sivun hakuehdot. Svanströminkuja 1:n haettavien asuntojen hakuehdot ovat

    Alue: Itä-Helsinki


  • Kaupunginosa: Laajasalo


  • Talotyyppi: kerrostalo


  • Huoneluku: 3 h


  • Neliöt: 70,5 - 71


  • Maksimivuokra: 897,06 – 932,07

Tämän jälkeen paina ’hae vapaita kohteita’ ja hakemus näyttää haettavista asunnoista määrittämiesi ehtojen mukaiset tulokset. Huomioithan, että hakemuksella näkyy myös kohteen osoite Gunillantie 6. Asuntojen katuosoite on kuitenkin Svanströminkuja 1.