Kuva Auroranlinnan asunnosta Kaarlenkadulla

Hae peruskorjattua Auroranlinnan vuokra-asuntoa Kalliosta

Kalliosta Kaarlenkadulta on haettavana peruskorjauksesta valmistuvia Auroranlinnan asuntoja. Kaarlenkadulta on haettavana kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Asunnot ovat vapaita 1.11.2021 alkaen ja vuokrat ovat 1190 – 1480 euroa.

Hae asuntoa Vuokraoven kautta

Katso kuvia asunnoista Instagramista

Kaarlenkatu 3-5 sijaitsee Kalliossa lähellä Karhupuistoa ja monipuolisia palveluita hyvien liikenneyhteyksien äärellä. 

Asunnoissa sisäpuoliset pinnat on uusittu tai maalattu. Lattiamateriaalina on vaalean tammen sävyinen vinyylilankku. Keittiön kaapistot ovat uudet ja kaikki kodinkoneet ovat uusia. Myös kylpyhuoneet on täysin uusittu. Parvekkeilla on lasitus.

Kaarlenkatu 3-5 on savuton asuintalo. Savuttomassa talossa tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla sekä kiinteistön kaikissa yhteisissä tiloissa sekä ulkoalueilla. Tupakoinnilla tarkoitetaan myös sähkötupakointia.

Talossa on hissi, mutta vain puolivälikerrokseen eli aina kuljetaan puolikerrosta portaita, joko ylös tai alas, ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Kaarlenkadun asunnot ovat vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja eikä asukasvalinnoissa ole kiireellisyysluokitusta tai varallisuusrajoja. Tarjoamme vapaarahoitteista asuntoja hakijoille, joilla on vuokranmaksuun riittävät ja säännölliset tulot sekä luottotiedot kunnossa.

Vuokrasopimukset asuntoihin tehdään heti. Kaksioihin ja kolmioihin solmitaan viiden vuoden määräaikainen vuokrasopimus, ja neliöhin toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus. Asuntoja ei pääse katsomaan, koska alue on vielä työmaa-aluetta.