Suoraan sisältöön

Muokkaa hakemustasi

Voit muokata asuntohakemustasi vuokra-asunnon haku -palvelussa. Ara-vuokra-asunnon, Ara-vuokra-asuntojen keskinäisen vaihdon, vapaarahoitteisen asunnon ja lyhytaikaisen asunnon hakemusta muokataan samalla tavalla. Jos haet asuntoa yhdessä kanssahakijan kanssa, kumpi vain hakijoista voi muokata hakemusta.

  1. Kirjaudu sisään vuokra-asunnon haku -palveluun
  2. Valitse asuntohakemus, jota haluat muokata
  3. Valitse hakemuskoosteen lopusta "Siirry muokkaamaan hakemusta"
  4. Käy läpi hakemuksesi tiedot ja tee tarvittavat muutokset
  5. Tarkista tietosi yhteenvetosivulta ja lähetä hakemus
  6. Jotta hakemuksesi on mukana asukasvalinnoissa, vahvista se tunnistautumalla sähköisesti tai kirjautumalla palveluun uudelleen. Myös kanssahakijasi on vahvistettava hakemus osaltaan.

Aina kun muokkaat hakemustasi, sen voimassaoloaika jatkuu kolmella kuukaudella. Jos lisäät hakemuksellesi lisää haettavia asuntoja, esimerkiksi uudiskohdehaun yhteydessä, hakemus päivittyy ja se on voimassa taas kolme kuukautta hakemuksen päivittämisestä eteenpäin.

Huomaathan, että asuntoneuvojamme eivät voi muokata asuntohakemustasi; vain sinä voit tehdä muutoksia hakemukseesi. Vanhentunutta tai peruttua hakemusta ei voi päivittää tai uusia. Jos hakemuksesi ei ole enää voimassa ja haluat jatkaa asunnon hakemista, jätä uusi hakemus.
20.10.2021 07:55