Päiväleirit

Leikkipuistojen päiväleirit 1.-3.-luokkalaisille koululaisille

Kesällä 2022 osassa Helsingin leikkipuistoja järjestetään maksuttomia päiväleirejä 1.-3.-luokkalaisille koululaisille. Päiväleirejä löytyy eri puolilta Helsinkiä.

Päiväleirit ja ajankohdat kesällä 2022 (pdf)

Ilmoittautuminen

Päiväleireille voi ilmoittautua alkaen 11.5.2022 klo 9.00 leiriä järjestävään leikkipuistoon puhelimitse tai sähköpostitse. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ennen ilmoittautumisaikaa saapuneita leiri-ilmoittautumisia ei huomioida.

Voit ilmoittaa koululaisen enintään kahdelle leiriviikolle.

Vapaita leiripaikkoja voi tiedustella kesän aikana soittamalla leikkipuistoon.

Toiminta-aika

Päiväleirin toiminta-aika on klo 9−16. Päiväleiri toimii maanantaista perjantaihin, paitsi juhannusviikolla maanantaista torstaihin, ja niille ilmoittaudutaan viikoksi kerrallaan.

Hinta

Päiväleirit ovat maksuttomia.

Ohjelma

Leiriohjelmassa on leikkejä, liikkumista, kädentaitoja ja retkiä. Viikkoon mahtuu myös vapaata tekemistä ja olemista – leiriläisten toiveet huomioon ottaen. Päiväleirin ryhmäkoko on 10 koululaista. Ryhmät toimivat leikkipuistossa, lähiympäristössä ja retkillä oman ohjaajan kanssa.

Ruokailu

Leiriläiset syövät leikkipuistossa tarjottavan kesäruoan klo 12. Tämän lisäksi kotoa otetaan mukaan välipala. Erityisruokavalioita ei voida huomioida, tällöin kotoa otetaan mukaan omat eväät. Leikkipuistossa on kylmäsäilytys- ja ruoanlämmitysmahdollisuus.

Tutustu tästä kesäruokalistaan ja tuoteselosteeseen

Vakuutus ja vastuu

Lapset ovat vakuutettuja päiväleirin ajan. Ohjaaja vastaa leiriryhmästä ja turvallisen toimintaympäristön luomisesta.

Päiväleiritoimintaa järjestetään voimassa olevat turvallisuus- ja hygieniaohjeet huomioiden.

Mukaan päiväleirille

Säänmukainen vaatetus, haarukka, lusikka ja juomapullo. Mahdollinen muu leirikohtainen varustus ilmoitetaan erikseen.

Leiripaikan peruutus

Ilmoitathan hyvissä ajoin leiripaikan peruuttamisesta leikkipuistoon. Näin saamme varasijoilta leiriläisiä mukaan toimintaan.

02.05.2022 15:54