Haemme nyt

”Mä aina ajattelen, että tässä ammatissa sä pystyt olemaan taiteilija, musikantti, toimittaja, arkkitehti. Tämä on niinkuin monen ammatin kermojen kuorimista.”
Kirsi, päiväkoti Kotilo

Hae varhaiskasvatuksen opettajaksi 10.–25.3.

Meillä pääset pedagogiikan edelläkävijöiden joukkoon. Rakennamme uusia päiväkoteja 1600 lapselle, joissa pääset luomaan uusia upeita oppimisympäristöjä. Tai hae päiväkotiin, jossa on jo osaamista ja monipuolista toimintaa. Huolehdimme osaamisestasi täydennyskoulutuksella ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä.

Tutustu varhaiskasvatuksen avoimiin työpaikkoihin ja löydä oma tulevaisuuden tarinasi. Lisätietoja ja hakeminen Helsinkirekry

Teemme yhdessä, kannustamme työntekijöitämme, kehitämme työhyvinvointia 

”On tosi tärkee, kun mä koen, että omaa osaamista arvostetaan tiimissä ja koko talossa. Ja se että tietää, että voi tuoda omat ideat ja ajatukset ja niitä kuunnellaan ja otetaan vastaan. Ja se että pystyy vaikuttamaan asioihin tiimissä ja yhteisössä. Omassa työssä vaikuttaminen on hirveen tärkeä asia.”
Liisa, päiväkoti Hippaheikki

”Me puhutaan tosi paljon tiimissä lasten asioista ja ollaan hyviä ystäviä. Semmoinen luottamus meillä on, että voidaan kaikesta puhua.”
Maisa, päiväkoti Kaskisavu

"Vanhemmilta tuleva positiivinen palaute. Ne arvostaa ja kehuu. Arvostaa mun ja meidän tiimin työtä. Se tuo uskoo kans omaan tekemiseen, et oikein tehdään ja ollaan tyytyväisiä. ”
Maisa, päiväkoti Kaskisavu

Hyvä suunnittelu on kaiken a ja o.

Käytämme työaikasuunnitteluun määriteltyä SAK-työaikaa myös lapsiryhmätyön ulkopuolella.

”Kun sä suunnittelet asian hyvin ja näet, että se onnistuu ja lapset tykkää siitä, niin se kantaa sitten taas eteenpäin. Vuorovaikutus lasten kanssa on se juttu, mikä on tosi voimaannuttava.”
Maisa, päiväkoti Kaskisavu

”Pedagogiikkaa voi tuoda monella eri tavalla. Voi käyttää luovasti kykyjä, mitä ne onkaan: musiikillisia, liikunnallisia ja taiteellisia tai kaikkia yhdessä.”
Sari, päiväkoti Havukka


Tarjoamme sinulle suuren työnantajan edut

”Vapaus ja se, että tässä saa kehittää itseään. Helsinki työnantajana antaa hirveesti koulutusta eri asioista. Jos ihmisläheinen ja vuorovaikutustaitoja vaativat työ ja ihmisten kanssa työskentely on se oma juttu, niin kyllä tää sillon on se työ.”
Liisa, päiväkoti Hippaheikki

"Tykkään käydä koulutuksissa ja sovellan saamaani oppia heti käytäntöön. Mä arvostan tosi paljon, että saan käydä koulutuksissa ja koen, että se lisää mun ammattitaitoa ja pysyn ajan hermolla."
Kristiina, päiväkoti Havukka

Hae varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi 25.3- 8.4.  

”Lastenhoitajan työssä on parasta sen monipuolisuus ja omien ideoiden toteuttaminen yhdessä lasten sekä tiimin kanssa. Tiimityöskentely ja moniammatillinen työyhteisö ovat työn positiivisia asioita.”
Raili, lastenhoitaja

”Työssä parasta on lapsista kumpuava positiivisuus ja arjen huumori. Pedagogiikan toteuttaminen ja pienten ihmisten rinnalla kasvaminen ja perheiden tukeminen kasvatustyössä on palkitsevaa.”
Anne, lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana olet osa kasvattajatiimiä ja osallistut pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Olet mukana tekemässä hyvää päiväkotipäivää helsinkiläisille lapsille.

Lasten hyvä päiväkotipäivä koostuu monipuolisesta toiminnasta, leikeistä, liikkumisesta, lauluista ja taiteilemisesta. Toiminta on hyvin suunniteltua, jossa osataan tarttua hetkeen ja nauttia pienistä iloista. 

Tutustu varhaiskasvatuksen avoimiin työpaikkoihin ja löydä oma tulevaisuuden tarinasi.
Lisätietoja ja hakeminen Helsinkirekry

  • Annamme hyvän perehdytykseen ja mahdollisuuden mentorointiin.
  • Huolehdimme osaamisestasi laajalla täydennyskoulutustarjonnalla.
  • Palkitsemme hyvin tehdystä työstä (kannustin-, kerta-, tulospalkkio ja henkilökohtainen lisä).

Henkilöstöedut, joita kannattaa käyttää hyväksi

  • Meillä on kaikenkokoisia työsuhdeasuntoja Stadinasunnot.fi
  • Saat tukea työmatkakustannuksiin tai uuden polkupyörän hankintaan.
  • Monipuolista ja edullista henkilöstöliikuntaa eri puolilla Helsinkiä: jumppaa, joogaa, kuntoharjoittelua, salibandyä, kori- ja lentopalloa, vesiliikuntaa, pelivuoroja.

Kevään 2019 muut hakuajat

  • 23.4.-7.5. Varhaiskasvatuksen opettajat
  • 5.-20.5.  Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat

Seuraa meitä HelsinkiOppii -facebookissa ja HelsinkiOppii-twitterissä
#astusaappaisiin  


JAA