Uratarinoita

Opettaja Cristiina Isoviita

Jätkäsaaren koulu siirtyi sujuvasti digiaikaan – 300 oppilaasta 10 paikalla

Jätkäsaaren peruskoulun luokanopettaja Cristina Isoviita on viime päivinä tehnyt töitä vuoroin lähes tyhjässä koulurakennuksessa, vuoroin etänä kotoaan. Lue koko uratarina.Opiskelijat hehkuttavat oppisopimuskoulutusta: Paras tapa pätevöityä

Oppisopimuskoulutus on nopea ja mielekäs väylä työelämään. Tätä mieltä ovat Juha Erälaukko ja Emmi Lindgren, jotka tekevät töitä päiväkodissa ja saavat samaan aikaan ammatillisen pätevyyden. Lue koko uratarina.Erityisopettajan lämmin suositus: Pätevöidy kollegaksi palkallisella virkavapaalla

Erityisopettaja Sasu Viitanen pitää erityisopettajan työtä palkitsevana erityisesti siksi, että työn tulokset näkyvät nopeasti. Hän pätevöityi nykyiseen työhönsä palkallisen virkavapaan aikana. Lue koko uratarina.
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja kertoo

Se hetki kun tulen töihin ja lapset juoksee halaamaan niin kyllä siinä monesti ihan herkistyy. Tiedän olevani tärkeä näille lapsille.
Olen ihan nuoresta saakka halunnut auttaa ihmisiä, joten lähihoitajatutkinto oli minulle se paras vaihtoehto ja sitä kautta kouluttauduin, tai suuntauduin lapsiin ja nuoriin.


Varhaiskasvatuksen opettaja kertoo

Teen työtä jolla on merkitystä, se varmasti oli se, mikä ajoi tähän touhuun.
Se miten toimintaa suunnittelee ja miten toteuttaa on aika paljon itsestä kiinni. Pääsee tekemään kaikennäköisiä asioita mitä vain oma ja lasten mielikuvitus keksii.


Päiväkodin johtaja kertoo

Parasta työpäivässä on se, että saa todistaa sitä hyvää ja toimivaa arkea, sitä että lapsilla on hyvä olla ja että työyhteisö toimii. Kun saan vaikka kuvaviestin että tälläistä me tehtiin tänään täällä ryhmäperhehoidossa tai perhepäivähoidossa tai sitten kun kuulen lasten ilon ja naurun ja sen, että meillä on hyvä olla ja kaikki toimii, se on ehdottomasti minun päiväni kohokohta.

17.09.2020 11:02