Työsuhde-edut

Kaupungilla on tarjolla henkilöstölleen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kannattaa tarttua.

Työsuhde-etuja ovat esimerkiksi oma pankki Henkilöstökassa, ohjattu liikunta, oma kuntosali, virkistyspaikat, työsuhdeasunnot sekä työsuhdematkalippuetu tai polkupyöräetu.

Erityisen ylpeitä olemme täydennyskoulutustarjonnastamme. Ammattilaisena voit ylläpitää ja kehittää ammattitaitoasi. Haluamme, että työntekijämme ovat edelläkävijöitä ja mukana luomassa maailman parasta kasvatusta ja koulutusta!

Kaupungin henkilöstökorttia näyttämällä saat edullisen ja herkullisen lounaan Palmian henkilöstöravintoloissa, pääset edullisesti teatteriin, uimaan ja saat alennusta useista eri liikkeistä.

Pidä henkilöstökortti aina mukanasi – virkisty, rentoudu, harrasta ja tee hankintoja edullisesti. Nauti ja koe Helsinki ympärilläsi.

Hyvästä työstä palkitseminen

Voit saada kertapalkkion hyvästä työsuorituksesta yksin tai yhdessä tiimisi kanssa. Lisäksi työssäoloaikasi meillä ja/tai aikaisempi työkokemuksesi kerryttää sinulle työkokemuslisää. Kaupunki on mukana myös tulospalkkiojärjestelmässä, josta on mahdollisuus saada palkkio sovittujen tavoitteiden saavuttamisesta.

17.09.2020 15:53