Työhön päiväkotiin

Oppimisympäristönä koko Helsinki

Helsinki on vuoden 2019 varhaiskasvatuskunta. Tarjoamme sinulle aitiopaikan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen maailmaan, jota arvostetaan maailmalla ja ennen kaikkea asiakkaidemme – perheiden ja huoltajien keskuudessa. Uunituoreen asiakaskyselymme mukaan kaikissa varhaiskasvatuspalveluissamme on erinomainen kokonaistyytyväisyys. Olemme vaikuttavien ihmisten, tekojen ja kohtaamisten kaupunki. Meitä varhaiskasvatuksen ammattilaisia on yhteensä lähes 6 000.

Koko kaupunki on oppimisympäristömme – leikkipuistot, kirjastot, museot, kulttuuritapahtumat, luonto ja merelliset maisemat ovat kätesi ulottuvilla.

Meillä voit työskennellä varhaiskasvatuksen opettajana, lastenhoitajana, esimiestehtävissä tai muuna alan ammattilaisena: päiväkodeissa, leikkipuistoissa, kerhotoiminnassa, perhepäivähoidossa ja hallinnon tehtävissä. Avoimia työpaikkoja on yhtä lailla ruotsinkielisessä varhaiskasvatuksessa.

Katso avoinna olevat työpaikkamme ja löydä oma tulevaisuuden tarinasi!
Helsinkirekry.fi

Työpaikan lisäksi voit saada työsuhdeasunnon. Asuntohakemuksen voit jättää osoitteeseen Stadinasunnot.fi samalla kun haet työpaikkaa. Katso lisää työsuhdeasunnoistamme ja niiden hakemisesta.

Haluamme kuulla sinusta lisää. Ole meihin yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekry.kasko@hel.fi tai soittamalla Riikka Helomalle puh. 09 310 42704.

Oppisopimuskoulutus

Meillä voit saada ammatin työn ohessa ja opiskella oppisopimuskoulutuksella varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään. Edellytyksenä on, että toimit joko määräaikaisessa sijaisuudessa varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävässä tai olet palkkatukikelpoinen helsinkiläinen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteella rekry.kasko@hel.fi niin otamme sinuun yhteyttä.
30.10.2020 12:34