Työhön päiväkotiin

Lapsia ja varhaiskasvatuksen työntekijöitä retkellä metsässä.

Oppimisympäristönä koko Helsinki

Tarjoamme sinulle aitiopaikan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen maailmaan, jota arvostetaan maailmalla ja ennen kaikkea asiakkaidemme – perheiden ja huoltajien keskuudessa. Olemme vaikuttavien ihmisten, tekojen ja kohtaamisten kaupunki. Meitä varhaiskasvatuksen ammattilaisia on yhteensä lähes 6 000. Helsinki on valittu vuoden 2019 varhaiskasvatuskunnaksi.

Koko kaupunki on oppimisympäristömme – leikkipuistot, kirjastot, museot, kulttuuritapahtumat, luonto ja merelliset maisemat ovat kätesi ulottuvilla.

Meillä voit työskennellä varhaiskasvatuksen opettajana, varhaiskasvatuksen sosionomina, lastenhoitajana, erityisopettajana ja esihenkilötehtävissä tai muuna alan ammattilaisena: päiväkodeissa, leikkipuistoissa, kerhotoiminnassa, perhepäivähoidossa ja hallinnon tehtävissä. Avoimia työpaikkoja on yhtä lailla ruotsinkielisessä varhaiskasvatuksessa.

Katso avoinna olevat työpaikkamme ja löydä oma tulevaisuuden tarinasi!
Helsinkirekry.fi

Työpaikan lisäksi voit hakea työsuhdeasuntoa. Asuntohakemuksen voit jättää samalla kun haet työpaikkaa. 

Haluamme kuulla sinusta lisää. Ole meihin yhteydessä!

Oppisopimuskoulutus

Meillä voit saada ammatin työn ohessa ja opiskella oppisopimuskoulutuksella varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään. Edellytyksenä on, että toimit joko määräaikaisessa sijaisuudessa varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävässä tai olet palkkatukikelpoinen helsinkiläinen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ja otamme sinuun yhteyttä.
07.04.2022 10:51