Työhön kouluihin ja oppilaitoksiin

Kouluna koko kaupunki

Helsinki on Suomen paras paikka työskennellä kasvatuksen ja koulutuksen ammattilaisena. Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja, josta puhutaan maailmalla. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme.

Meillä sujahdat osaksi itseään kehittävien sivistysammattilaisten työyhteisöä, joka on sitoutunut elinikäiseen oppimiseen. Urapolullasi on paljon mahdollisuuksia. Helsinki on täynnä erilaisia kouluja ja hallinnon tehtäviä. Yhteistyöt ja kumppanuudet tekevät opetus- ja kasvatustyöstä monipuolisempaa.

Pidämme huolta työkyvystäsi. Meillä voit osallistua esimerkiksi työ- ja hyvinvointivalmennukseen täydellä palkalla. Turvallinen työpaikka ja varma palkka sekä niiden tuoma vakaus tasapainottavat elämää ja sen suunnittelua.
Koulutus- ja kasvatusalan työ on maailman merkityksellisin työ. Ohjaat lapsen kasvua ja oppimista olemalla merkittävä, turvallinen ja luotettava aikuinen. Sinun kanssasi kasvavat seuraavan sukupolven tekijät, keksijät ja johtajat.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

  • Koulutus- ja kasvatusalan työ on maailman merkityksellisin työ
  • Saa tehdä sitä työtä, mihin on saanut koulutuksen. Yhteinen tavoite, jossa jokainen tuntee ja tietää oman roolinsa. 
  • Edistämme kestävän kehityksen kulttuuria.
  • Koko Helsinki on oppimisympäristömme. Avaat oven koulun lähiympäristöön ja sen ulkopuolelle.
  • Ohjaat lapsen kasvua olemalla merkittävä, turvallinen ja luotettava aikuinen.
  • Turvallinen työpaikka ja varma palkka sekä niiden tuoma vakaus tasapainottavat elämää ja sen suunnittelua.
  • Pidämme hyvää huolta työkyvystäsi. Meillä voit osallistua esimerkiksi työ- ja hyvinvointivalmennukseen täydellä palkalla.

Määräaikaisia opettajan tehtäviä tulee hakuun ympäri vuoden. Seuraavan lukuvuoden määräaikaiset tehtävät ovat haussa huhtikuun alussa. Koulut palkkaavat määräaikaiset opettajat itse.

Muistathan myös mahdollisuuden hakeutua määräaikaisiin sijaisuuksiin opettajan tehtäviin. Näitä tehtäviä haetaan Seuren kautta.

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää?

Perusopetuksen rekrytointiasioissa sinua auttaa
Essi Pöyhönen
09 310 82441
essi.poyhonen@hel.fi

27.03.2020 15:46