Hoppa till innehållet

Småbarnspedagogik

Hela Helsingfors som lärmiljö

Helsingfors valdes till Årets småbarnspedagogiska kommun år 2019. Hos oss får du från första parkett vara med och följa vad som sker inom småbarnspedagogiken och förskoleundervisningen i Helsingfors, som har vunnit uppskattning världen över och framför allt bland kunderna – familjerna och vårdnadshavarna. Enligt vår färska kundenkät ligger den totala tillfredsställelsen inom alla våra småbarnspedagogiska tjänster på en utmärkt nivå. Vi är en stad där människor, handlingar och möten gör en skillnad. Antalet småbarnspedagoger hos oss uppgår till inemot 6 000.

Hela staden är vår lärmiljö – lekparker, bibliotek, museer, kulturevenemang, naturen och havslandskapen är inom ditt räckhåll.

Hos oss kan du arbeta som lärare inom småbarnspedagogik, barnskötare inom småbarnspedagogik, som chef eller som annat proffs inom branschen: i daghem, lekparker, klubbverksamhet, familjedagvård eller inom förvaltningen. Det finns lediga arbetsplatser både inom den svensk- och finskspråkiga småbarnspedagogiken.

Bekanta dig med våra lediga arbetsplatser och skapa din egen framtid!
Helsinkirekry.fi

Förutom en arbetsplats har du möjlighet att få en tjänstebostad. Du kan lämna in en bostadsansökan till Stadinasunnot.fi samtidigt som du söker en arbetsplats. Läs mera om våra tjänstebostäder och hur du söker dem.

Vi vill gärna veta mer om dig. Sänd oss e-post till adressen rekry.kasko@hel.fi eller ring till HR-sakkunnig Sophie von Knorring, tfn 09 310 86222.

Läroavtalsutbildning

Hos oss kan du få ett yrke vid sidan om arbetet och tack vare läroavtalsutbildningen studera till barnskötare inom småbarnspedagogik. Ett krav är att du har ett tidsbegränsat vikariat som barnskötare inom småbarnspedagogiken vid Helsingfors stad eller att du bor i Helsingfors och har rätt till lönesubvention. Sänd din fritt formulerade ansökan till rekry.kasko@hel.fi så tar vi kontakt med dig.
17.01.2022 16:09