Tapahtumat

Kaupungintalon Virka-galleria järjestää maksuttomia ja kaikille avoimia tapahtumia ja yleisötilaisuuksia ala-aulassa ja juhlasalissa ympäri vuoden. Ohjelmisto sisältää muun muassa konsertteja, esitelmiä, taiteilijatapaamisia ja tiedotustilaisuuksia. Juhlasalin yleisötilaisuuksiin pääsee sisään 300 ensimmäistä saapumisjärjestyksessä.
 

Tulevat tapahtumat:                

SILTA-näyttelyn oheisohjelma:

Ti 20.2.2018 klo 17-19 Suomalais-virolainen kirjallisuusilta vieraina kirjailijat Sofi Oksanen ja Ilmar Taska  

Kirjailijat Sofi Oksanen ja Ilmar Taska keskustelevat kirjoistaan sekä niiden kiinnostavista henkilöhahmoista ja taustoista. 

Sekä Sofi Oksasen Viro-aiheiset teokset Stalinin lehmät, Puhdistus ja Kun kyyhkyset katosivat että Ilmar Taskan keväällä suomeksi ilmestynyt Pobeda 1946 kertovat Viron lähihistoriasta sen läpi eläneiden ihmisten, erityisesti lasten ja naisten, kautta. Molempia kirjailijoita on kiitetty paitsi vaikean lähihistorian avaamisesta lukijoille, myös omaleimaisesta ja elegantista tyylistä sekä aktiivisesta yhteiskunnallisesta keskustelusta. Keskustelun lisäksi tilaisuudessa nähdään elokuvakatkelmia kirjailijoiden tuotannosta.

Keskustelu käydään englanniksi. Paikka: Helsingin kaupungintalon juhlasali


Su 25.2. klo 14 Silta-näyttelyn päätöskonsertti: Viro täyttää 100

25.2. klo 14.00 Juhlakonsertti
Viron itsenäisyysjulistuksesta on kulunut sata vuotta. Tule viettämään Viron juhlaa ilmaiseen huippukonserttiin. Ohjelmistossa muun muassa Tatjana Kozlovan uutuusteos saksofonille ja pianotriolle sekä Pärt Uusbergin Night Scenery alttosaksofonille ja pianolle.

Esiintyjät:
Virgo Veldi (saksofoni) & Piano Trio Hemeīs:
Sigrid Kuulmann-Martin (viulu) 
Andreas Lend (sello)
Irina Zahharenkova (piano)

Lisää Viro Suomessa -juhlavuosien tapahtumia: http://www.virosuomessa.fi/

Muita tapahtumia:

Ma 5.3. klo 18-19 Itä-Helsingin Musiikkiopiston Kodaly-viikon konsertti
Paikka: Helsingin kaupungintalon juhlasaliJAA
01.02.2018 10:38