Kaupungintalo

Kaupungintalon aulapalveluiden, neuvonnan ja näyttelyiden lisäksi kaupungintalolle voi tulla seuraamaan kaupunginvaltuuston kokouksia sekä saamaan yksityiskohtaisempaa tietoa päätöksenteosta ja sen eri vaiheista.

Kaupunginvaltuusto kokoontuu yleensä joka toinen keskiviikko. Kokouksia voi seurata yleisölehteriltä, jonne sisäänkäynti on osoitteessa Sofiankatu 3. Kokouksia voi seurata myös verkossa Helsinki-kanavalta.

Helsingin kaupungin kirjaamo toimii myös kaupungintalossa. Kirjaamosta saa tietoa kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja eri lautakuntien vireillä olevien asioiden käsittelyvaiheista ja päätöksistä. Ala-aulassa on lisäksi nähtävillä kaupungin julkiset kuulutukset.

Kaupungintalon viehättävä ympäristö Helsingin historiallisessa empirekeskustassa Kauppa- ja Senaatintorin välisissä torikortteleissa on myös tutustumisen arvoinen. Alueella voi nauttia houkuttelevista kahviloista ja ravintoloista, persoonallisista myymälöistä ja Helsingin historiallisista nähtävyyksistä.

Kaupungintalo on auki arkisin kello 9–19 ja viikonloppuisin kello 10–16. Käyntiosoite: Helsingin kaupungintalo, Sofiankatu 1 tai Pohjoisesplanadi 11–13, 00100 Helsinki. Esteetön sisäänkäynti Pohjoisesplanadin puolelta.

PoikkeusaukioloajatJAA
27.06.2018 12:57