Suoraan sisältöön

Kontaktuppgifter

Helsingfors-infos rådgivning


Ring 09 31011 111 eller fråga via chatt.

Telefon- och chattservice öppet mån-to 9-16, fre 10-15.

PB 1, 00099 Helsingfors stad

Obs!

Helsingfors stads har beslutat den 15 mars att Helsingfors stads kundtjänstfunktioner föredrar elektroniska och telefontjänster framför ansikte-till-ansikte-rådgivning. Av denna anledning har Helsingfors-infos Ode- och IHH-servicepunkter stängts och ansikte-till-ansikte-råd överförs för närvarande till telefon- och chattrådgivning.

Våra avvikande öppettider i telefon och chatt: 

to 9.4. skärtorsdag, vi betjänar kl. 9-15

fr 10.4. - må 13.4. påsk, vår service är stängd


Helsingfors-infos servicerådgivare hittar du också i Centrumbiblioteket Ode . Vår servicepunkt ligger i entréhallen bredvid bibliotekets servicepunkt. Det finns många kunddatorer där vi bjuder på digirådgivning.

Vår servicepunkt i Ode betjänar mån-to 9-18, fre 10-18.

Våra avvikande öppettider i Ode: 

Helsingfors-infos Ode- och IHH-servicepunkter stängts och ansikte-till-ansikte-råd överförs för närvarande till telefon- och chattrådgivning.


International House Helsinki (IHH) är en gemensam servicepunkt för många myndigheter. Helsingfors-infos flerspråkiga servicerådgivare hjälper dig med alla frågor om invandring och stadens tjänster. Vid IHH hittar du också Magistraten i Nyland, FPA, Skatt, TE-tjänsterna, etc.

Vår servicepunkt vid IHH betjänar mån-to 9-16 och fre 10-16.

Våra avvikande öppettider vid IHH:

Helsingfors-infos Ode- och IHH-servicepunkter stängts och ansikte-till-ansikte-råd överförs för närvarande till telefon- och chattrådgivning.  


DELA
30.03.2020 16:27