Suoraan sisältöön

Yhteystiedot

Helsinki-infon neuvonta

Soita 09 31011 111 tai kysy chatin kautta.

Puhelin- ja chat-palvelumme palvelee ma-to 9-16, pe 10-15.

PL 1, 00099 Helsingin kaupunki


Huomio! 

Helsingin kaupungin koronavirustilanteen koordinaatioryhmässä on päätetty 15.3, että Helsingin kaupungin asiakaspalvelutoiminnoissa suositaan sähköisiä ja puhelinpalveluja kasvokkain tapahtuvan neuvonnan sijasta. Tästä syystä Helsinki-infon Oodin ja IHH:n palvelupisteet on suljettu ja kasvokkain annettava neuvonta siirretään toistaiseksi puhelin- ja chatneuvontaan.

Poikkeusaukioloajat puhelimessa ja chatissä: 

to 9.4. kiirastorstai, palvelu avoinna klo 9-15

pe 10.4. - ma 13.4. pääsiäinen, palvelu suljettu


Keskustakirjasto Oodista löydät myös Helsinki-infon palvelupisteen. Työskentelemme katutason sisääntuloaulassa, kirjaston palvelupisteen vierestä. Helsinki-infon palvelupisteen lähellä on paljon asiakastietokoneita. Autamme tietokoneiden käytössä ja annamme digineuvontaa.

Neuvontamme palvelee Oodissa (osoitteessa Töölönlahdenkatu 4) ma-to 9-18, pe 10-18.

Poikkeusaukioloajat:

Helsinki-infon Oodin ja IHH:n palvelupisteet on suljettu ja kasvokkain annettava neuvonta siirretään toistaiseksi puhelin- ja chatneuvontaan.


IHH (International House Helsinki) on erityisesti uusille helsinkiläisille suunnattu monen viranomaisen yhteinen palvelupiste. Helsinki-infon kielitaitoiset palveluneuvojat auttavat sinua kaikissa maahantuloon ja kaupungin palveluihin liittyvissä kysymyksissä. IHH:sta saat lisäksi maistraatin, Kelan, Veron, TE-palveluiden ym. maahantulijalle tärkeiden viranomaisten palvelut. 

Neuvontamme palvelee IHH:ssa (osoitteessa Lintulahdenkuja 2, 2 krs.) ma-to 9-16 ja pe-10-16.

Poikkeusaukioloajat:

Helsinki-infon Oodin ja IHH:n palvelupisteet on suljettu ja kasvokkain annettava neuvonta siirretään toistaiseksi puhelin- ja chatneuvontaan.


JAA
30.03.2020 16:23