Suoraan sisältöön

Neuvonta maahanmuuttajaryhmillle

Helsinki-infon ryhmäneuvonta maahanmuuttajille on tarkoitettu pääkaupunkiseudun eri oppilaitoksissa suomea opiskeleville maahanmuuttajaryhmille. Ryhmäneuvonnassa annetaan tietoa Helsingin kaupunkiin ja maahanmuuttoon liittyvistä palveluista sekä perehdytetään kunnallishallintoon mm. kertomalla kaupungin eri hallintoelinten toiminnasta.

Tervetuloa ilmoittautumaan Helsinki-infon -neuvontaan maahanmuuttajaryhmille. Neuvontaa järjestetään vuoroviikoin keskustakirjasto Oodissa ja Kaupungintalon Tapahtumatorilla. Voit halutessasi ilmoittaa saman ryhmän sekä kaupungintalolle että keskustakirjasto Oodiin. Osana vierailua ryhmät tutustuvat Kaupungintalon julkisiin tiloihin kuten valtuustosaliin ja Juhlasaliin. Kaupungintalon julkisiin tiloihin pääsee tutustumaan, mikäli kyseiset tilat ovat vapaina. Vierailun ollessa keskustakirjasto Oodissa, tutustutaan Oodin eri toimintamahdollisuuksiin.

Ryhmille antamamme neuvonta on maksutonta, mutta ajanvaraukset ovat vahvistuksemme jälkeen sitovia. Mahdollinen peruutus pitää tehdä sähköpostitse neuvonta@hel.fi vähintään 2 viikkoa ennen vierailun ajankohtaa.

Ilmoita ryhmäsi vierailuun

Anna meille palautetta ryhmäsi vierailusta!JAA
21.11.2019 14:57