Suoraan sisältöön

Ryhmäneuvonta

Maahanmuuttajaryhmäneuvonta

Järjestämme ryhmäneuvontaa mm. pääkaupungin eri oppilaitoksissa suomea opiskeleville ryhmille. Ryhmäneuvonta on maksutonta, mutta ajanvaraus pitää tehdä etukäteen.

Helsinki-info neuvoo Helsingin kaupunkiin sekä maahanmuuttoon liittyvistä palveluista. Ryhmäneuvonta voidaan järjestää Helsingin kaupungintalolla tai keskustakirjasto Oodissa. Kaupungintalolla vieraat pääsevät tutustumaan myös kaupungintalon julkisiin tiloihin kuten valtuustosaliin ja juhlasaliin, jos kyseiset tilat ovat vapaina. Oodin ryhmäneuvonnassa tutustutaan samalla Oodin moninaisiin toimintamahdollisuuksiin.

Ilmoittautuminen maahanmuuttajaryhmäneuvontaan kevät 2022

Jos koronapandemian tilanne sallii, aloitamme helmikuussa 2022 uudestaan maahanmuuttajaryhmien neuvontavierailut keskustakirjasto Oodiin ja Helsingin kaupungintalolle. Kevään 2022 aikana teemme lisäksi yhteistyötä Avoin ovi palveluihin -hankkeen kanssa ja tarjoamme mahdollisuutta kohdennettuun neuvontaan. Voitte siis pyytää erikseen neuvontaa myös kasvatuksen ja koulutuksen, työllisyys- ja ohjaamopalveluiden sekä sosiaali- ja terveystoimen palveluista.

Neuvontaa järjestetään vuoroviikoin keskustakirjasto Oodissa ja kaupungintalon Tapahtumatorilla sekä tarvittaessa videon välityksellä webinaarina. Tervetuloa ilmoittautumaan Helsinki-infon ryhmäneuvontoihin. 


Ilmoittautumislinkki 


Anna palautetta 13.01.2022 14:47