Suoraan sisältöön
Kuva: Kimmo Brandt

Helsinki-päivän tapahtumahaku käynnistyy taas!

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Helsinki-päivää vietetään tänä vuonna kahtena päivänä 11.-12.6.2017. 

Perinteinen Helsinki-päivän ohjelma järjestetään maanantaina 12. kesäkuuta. Tapahtumajärjestäjät voivat tarjota ohjelmaa sunnuntaille tai maanantaille tai molemmille päiville.

Helsinki-päivän 2017 ohjelmaan ja yhteismarkkinointiin pääsevät mukaan kaikki maksuttomia ja kaikille avoimia tapahtumia tai ohjelmaa tuottavat toimijat. Ilmoittaudu mukaan uudella sähköisellä lomakkeella: https://my.surveypal.com/Helsinki-paiva-2017-tapahtumailmoittautuminen

Helsinki-päivän ohjelmahaku tapahtuu kahdessa osassa. Ensimmäinen ohjelmahaku tehdään 16.2.-15.3.2017. Toinen ohjelmahaku on avoinna 15.3.-15.4.Tiedot tulee toimittaa verkkosivuja ja muita markkinointimateriaaleja varten sähköisellä lomakkeella 15.4.2017 mennessä.
Kerätyt tapahtumatiedot viedään tapahtuman verkkosivuille: www.helsinkipaiva.fi, jotka avautuvat toukokuussa 2017.  

Helsinki-päivän tapahtumatuotantoon myönnetään tapahtumastipendejä. Ne ovat haettavissa kaikille tapahtumajärjestäjille. Tapahtumastipendeistä päättää Helsinki-päivänohjelmaraati.  

Ohjelmatiedot käännetään Helsingin Markkinointi Oy:n toimesta ruotsiksi ja englanniksi.  Myös tapahtumastipendiä voi hakea samalla lomakkeella.

Tehdään yhdessä upea ja monipuolinen Helsinki-päivä!

Lue lisää:
Tapahtumanjärjestäjän ohjeet (pdf)

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin
Pinterest

                                          

JAA