Katutyöt sujuviksi

Katutöiden sujuvuutta parannetaan nyt toden teolla. Tarkoitus on saada niin asukkaiden, yrittäjien kuin vierailijoiden kulku sujumaan vähin haitoin. Kesällä on useita isoja katutöitä, kokosimme tiedot niistä.


Lue lisää »

Lue lisää Helsinki-lehdestä

Stadilla duunissa

Sairaanhoitaja Marja Leena Sallinen haluaa kohdata jokaisen asiakkaan yksilönä Laakson koronaterveysasemalla.

Rannat kuuluvat kaikille

Rannoille saadaan opastettuja reittejä luontoarvoja kunnioittaen. Kantakaupungin kierroksen jälkeen ovat vuorossa Seurasaarenselällä ja Lauttasaaressa sijaitsevat rengasmaiset ulkoilureitit. Saarien käyttöäkin lisätään.

Ulkoilmaihminen

Mikko ”Peltsi” Peltola on työkseen ja huvikseen lähes aina ulkona. Hänelle tärkeitä paikkoja ovat Pitkäkoski ja Keskuspuisto.

OmaStadi uudistuu

Osallistuvan budjetoinnin eli OmaStadin toteuttamisen sykli pitenee kahteen vuoteen ja budjetti kaksinkertaistuu 8,8 miljoonaan euroon kaupunginhallituksen päätöksen mukaan. Tänä kesänä toteutuu useita OmaStadin ensimmäisen kierroksen hankkeita.

Vinkkejä korona-arkeen

Asiantuntijalääkäri Meri Larivaara kertoo vinkkejä, kuinka selviytyä kuorimittavassa korona-arjessa. Hän kannustaa olemaan nyt lempeä niin itselle kuin muille.

Tutustu Stadiin pyöräillen

Kotiseutupyöräilyreitit tutustuttavat kaupunginosien historiaan, nähtävyyksiin ja luontoon. Lue millainen on yksi niistä, Kivikaupungin puutalokierros, joka kuljettaa pitsihuviloiden ja muiden ihanuuksien luo ja ruokkii mielikuvitusta.