Suoraan sisältöön

Yritysneuvonta

Newco Helsinki tarjoaa neuvontapalveluja yrityksen perustajille sekä kasvuhakuisille yrittäjille. Yritysneuvonta on luottamuksellista, maksutonta ja avointa kaikille, jotka suunnittelevat yrityksen perustamista Helsingin seudulle.

Aika varataan yritysneuvontaan vasta sen jälkeen, kun on osallistunut Yritysinfoon ja laatinut alustavan liiketoimintasuunnitelman.

Käytön edellytykset:

Ajan yritysneuvontaan voit varata, kun olet osallistunut NewCo Helsingin järjestämään Yritysinfoon ja tehnyt alustavan liiketoimintasuunnitelman.
Yritysinfossa saat hyödyllistä perustietoa yrittäjyydestä mm. yrityksen perustamisesta, liiketoimintasuunnitelman tekemisestä ja eri yhtiömuodoista. Yritysinfo järjestetään suomeksi joka toinen viikko. Infoja pidetään myös englanniksi, venäjäksi, viroksi ja arabiaksi. Katso lisätietoja NewCo Helsingin nettisivuilta www.newcohelsinki.fi.

NewCo Helsinki tarjoaa myös pikaneuvontaa ilman ajanvarausta joka torstai kello 9-11 ja 13-15 välillä NewCo Helsingin tiloissa. Pikaneuvonta on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai jo toimiville yrittäjille, kun sinulla on mielessä muutama lyhyempi kysymys, niin voit tulla pikaneuvontaan, niin NewCo Helsinki auttaa sinua eteenpäin.

Avoinna ma-pe 08:30-16.

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi, englanti, arabia, viro, venäjä

Lue lisää:

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Yhteystiedot ja toimipisteet:

Palvelusta vastaa:

Keskushallinto


Suomeksi | På svenska » | In English »