Kallion lukion virtuaalinen avoimien ovien iltapäivä tiistaina 9.2. klo 14–15.30

Tervetuloa tutustumaan Kallion lukioon!

Avointen ovien iltapäivämme koostuu toisaalta etukäteen luettavasta ja katseltavasta materiaalista ja toisaalta virtuaalisesta vastaanotosta, jolle voi tulla kuulemaan ja kysymään tarkemmin kouluumme opiskelijaksi hakemisesta. Samalla voi toki kysyä toiminnastamme muutenkin. Tuolla vastaanotolla siis lähdemme siitä ajatuksesta, että vierailijat ovat ehtineet jo tutustua tarjolla oleviin materiaaleihin – erityisesti hakuinfoon – mutta vastaanotolle saa toki tulla kylmiltäänkin.

Ennakkoon tutustuttavana ovat seuraavat materiaalit (avaa esitys klikkaamalla sitä luettelosta):

Kello 14.00 alkaa Google Meetissä etätapaaminen, jossa voit tavata opinto-ohjaaja Anu Laitisen sekä opiskelijavalinnan koordinaattori Ari-Pekka Niemen. Tapaamisessa selvennetään vielä joitakin hakuinfossa esitettyjä asioita, ja siellä voit kysyä mistä tahansa kouluumme hakemiseen liittyvästä, esimerkiksi hakulomakkeidemme täyttämisestä. Toki vastaamme muihinkin yleisöä kiinnostaviin kysymyksiin koulustamme.

Etätapaaminen järjestetään Google Meet -kokouksena. Kysymyksiä voi esittää suullisesti mutta myös chat-toiminnon avulla kirjallisesti tapaamisen aikana, ja tapaamiseen saa ilman muuta liittyä mukaan vielä klo 14:n jälkeenkin. Osallistumislinkki etätapaamiseen: https://meet.google.com/inq-btcm-xnq