Suoraan sisältöön
Kuva: Kaisa Osola

Vuoden ensimmäinen radiokurssi ON AIR

Viisi tuntia laatua ja yllätystä: viisi esikoisradiolähetystä ma 24.9. klo 15–18 ja pe 28.9. klo 15–17 osoitteessa http://signaalimedia.munstadi.fi.

 

ASMR-radio
ma 24.9. klo 15–16
Aijai, mitä rapinaa! Ai mitä rouskutusta? Autonomous Sensory Meridian Response, mitä se on? Sairaan mielenkiintoisen radiolähetyksen tarjoilevat Veikko ja Okko. Mukana havaitsemisen ja kognition tutkija, psykologi Jukka Häkkinen ja ASMR-videoita tekevä Assi Jokivirta. 

Hiisi vieköön!
ma 24.9. klo 16–17
Suomen muinaisusko… Aika muinainen asia? Mitä sillä nykyisin tekee? Karhun kansalaiset tekevät vaikka mitä. Ketkä? Siiri ja Roosa hämmästelevät kanssasi mytologiaa ja tapaavat sekä Karhun kansalaisen että mytologiatutkijan. 

RadioYhteys
ma 24.9. klo 17–18
Mietitkö verkostoitumista päivittäin? Ei hätää! Me mietimme. Hanki maanantaiksi verkkoyhteys ja kuuntele RadioYhteys. Studiossa Elsi, Veeti ja Hertta.  

Tie sydämeen käy korvan kautta
pe 28.9. klo 15–16
Vakavaa ja ei niin vakavaa keskustelua musiikista. Miksi sitä kuunnellaan ja mikä hemmetti tekee siitä niin hyvää tai kuraa? Haastateltavina säveltäjänero Kerkko Koskinen ja uuden polven tuottajalupaus Ikenna Nwosu. Studiossa Eelis Kivistö ja Arttu Sundberg. 

Suomalaisesta Sumuun
pe 28.9. klo 16–17
Miten suomalaisesta tuli Sumu? Kuinka itsenäisen Suomen kävi sisällissodan jälkeen? Millaista oli käydä sodanjälkeistä koulua? Annan, Tildan ja Henriikan matkassa availlaan Suomen historian solmuja.


JAA