Suoraan sisältöön
Kuva: Kaisa Osola

Kultainen tiistai! Radiokurssin suorat lopputyölähetykset ti 30.1. klo 11–13 ja 14–17 Hatturadiossa

Kultainen tiistai! Radiokurssin suorat lopputyölähetykset ti 30.1. klo 11–13 ja 14–17 Hatturadiossa: http://hattumedia.munstadi.fi/hatturadio/

 

DREAM THE FUCK UP

klo 11–12

Mikä on unelma? Milloin unelmoiminen on sallittua? Mitä tulevaisuudensuunnitelmia lapsilla on? Kuuntele Alisan ja Matildan ihana radiolähetys unelmista, tulevaisuudesta ja elämäntavoitteista. Mukana myös yllätysvieras. Hau!

 

PELKORADIO

klo 12–13

Miltä pelko tuntuu? Mitä eroa on eri maista, yhteiskuntaluokista ja taustoista tulevien nuorten peloissa? Pelkäätkö sä, että se jättää sut? Pelkoradion Olivia, Jella ja Eve kysyvät pelottavan suoria kysymyksiä, pohtivat miten pelko vaikuttaa meihin ja miten pelon voi voittaa. Haastatteluissa nuoria mm. Swazimaasta ja Saksasta.

 

KOSMINEN TUNTI

klo 14–15

Mitä tapahtui maailmankaikkeuden ensimmäisenä sekuntina? Mitä on pimeä energia? Miksi avaruus laajenee? Fyysikot Emilia ja Wilma vastaavat kaikkeen normiummikon näkökulmasta. Lähetystä varten haastateltu kosmologi ja teoreettisen fysiikan dosentti Syksy Räsänen kertoo, mitkä ovat kuumimmat puheenaiheet kosmologipiireissä juuri nyt. Tule ihmettelemään kanssamme koko hämmästyttävää maailmankaikkeutta!

 

MIKS?

klo 15–16

Missä motivaatio? Hatturadion studiossa tiistaina. Miks? Koska Leo, Saara, Valtteri, lapset, Marco Bjurström ja Lontoo.

 

ELÄMÄ KUOLEMA DRAAMA = ONGELMA

klo 16–17

Meneekö kaikki päin mäntyä? Ei se mitään, niin meillä muillakin! Siiri, Oona ja Emma selvittävät, oliko lapsena kaikki oikeasti helpompaa, millaisia rakkauden murheita nuorilla on ja miten selvitään elämän suurimmista ja pienimmistä ongelmista.


JAA