Kuva: Kaisa Osola

Kuuntele radiokurssin lopputyölähetyksiä 29. ja 30.1.!

Vuoden toinen ja viimeinen radiokurssi ON AIR!

Seitsemän tuntia laatua ja yllätystä: seitsemän suoraa esikoislähetystä ti 29.1. klo 16–18 ja ke 30.1. klo 11–13 ja 14–17 osoitteessa http://signaalimedia.munstadi.fi


Ylös, ulos, koiran kanssa lenkille!

ti 29.1. klo 16–17

Miten koiranpentu hankitaan? Mikä tekee koirasta ihmisen parhaan ystävän? Lähde Saaran ja Nean matkaan selvittämään. Lähetyksessä tavataan myös psykologian tohtori ja dosentti Laura Pulkki-Råback sekä Brighter’s kennelin omistaja Hanne Selin.

Torille!

ti 29.1. klo 17–18

Suomalaiset ovat innokkaina menossa "torille", kun jotain suurta ja suomalaisille merkityksellistä on tapahtunut. Uskallamme kuitenkin väittää, että torilla ei ollut ketään, kun nämä kolme mestaria toivat pojan kotiin. Signaaliradiossa vieraana kolme suomalaista maailmanmestaria: karaoken maailmanmestari Maria Saarimaa-Ylitalo, saunomisen maailmanmestari Timo "Sauna-Timo" Kaukonen sekä eukonkannon maailmanmestari Taisto Miettinen. Suomalaisuudesta, salmiakista, saunasta ja sisusta keskustelevat Eveliina, Iina ja Siiri.

Harmiradio

ke 30.1. klo 11–12

Harmittaako? Niin meitäkin. Tule kuulemaan Harmiradiota! Tämän harmillisen matkan kanssasi taittavat kultaiset äänet Aki, Roope ja Atte. Meikämandoliinit ovat raataneet niska limassa tuodakseen teikätamburiineille laajan kattauksen kaikkea mikä ärsytykseen liittyy. Lähetyksessä kuullaan mm. väitöskirjatutkija Ville Harjusta, Kallion lukion tuttuja kasvoja ja lyhyesti myös oikeusministeriä. Tervetuloa kokemaan kanssamme kaikkea harmillista.

Juuriradio

ke 30.1. klo 12–13

Suomen kielen sijamuotoja, vihapuhetta ja turkkilaista kahvia. Juuriradiossa pureudutaan siihen, millaista on elää nuorena Suomessa, kun juuret ovat jossain ihan muualla. Studiossa Taika, Meri ja Aarni kielen ja kulttuurin pyörteissä!

STADIN ToOSa

ke 30.1. klo 15–16

Kaikki tapahtuu Helsingissä. Vai tapahtuuko? Hype ainakin on kova ja me lähdettiin selvittämään, mistä se aito ja oikee stadilaisuus kumpuaa. Ketkä me? Ella, Wilma ja Amanda. Minne? Taiteeseen ja kadulle.

Minä, sinä ja ilmastoahdistus

ke 30.1. klo 15–16

Miten yksilö voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen? Onko valinnoillamme oikeasti merkitystä ja miten ne näkyvät arjessamme? Ilmastonmuutosta lähestyvät positiivisin asentein Kia, Lotta ja Suvi sekä neljä mielenkiintoista arjen ilmastoaktiivia.

€UROVAALIRADIO

ke 30.1. klo 16–17

Miks helvetissä mun pitäis äänestää? Miks niitä nuoria on ees ehdolla? 26. toukokuuta pärähtää! Eurovaalit, isoi juttui. Ennen vaaleja on hyvä kerrata pari käytännön asiaa. Keskiviikkona 30.1. kuulet melkein kaikki mitä olet aina halunnut tietää eurovaaleista ja vähän enemmänkin. Studiossa vaaleja höyläävät ensimmäistä kertaa vaaliuurnille suuntaavat Lotta Leikoski ja Pietari Salmi.


Kuva: Kaisa Osola


JAA