Piirileikkejä wanhoille kalliolaisille pe 17.2. klo 19!

Kallion alumneille on toivottu omia piirileikkejä. Sellaiset järjestetään perjantaina 17.2.2023 klo 19 koululla. Ennen piirileikkejä, klo 17.30 alkaen, pidetään alumniyhdistyksemme vuosikokous. Tule hakemaan sieltä vauhtia alasalin lattialle.

Voit ilmoittautua mukaan osoitteessa https://forms.gle/7wKAyb1htE4NnimE6. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 12.2.

Alasaliin mahtuu leikkimään piirileikkejä kerrallaan 250 henkeä. Se ei ole kovin paljon, ja siksi pyydämme ilmoittautumiset nimellä ja sähköpostiosoitteella. Otamme vastaan enintään 500 ilmoittautumista ja jaamme porukan tarvittaessa kahtia niin, että ensimmäinen "kattaus" aloittaa klo 19.00 ja toinen klo 20.30. Siinä tapauksessa ryhmäjako perustuu puhtaasti ilmoittautumisjärjestykseen. Jos piirileikkiryhmiä tulee kaksi, asiasta toki ilmoitetaan heti ilmoittautumisen sulkeuduttua maanantaina 13.2.

Tilaisuus on maksuton eikä ainakaan tällä kertaa sisällä lainkaan tarjoilua. Katsotaan sitten yhdessä, millaisena tämän voisi tehdä jatkossa, jos tavasta halutaan pysyvä. Jos iltaa haluaa jatkaa juhlien, Kallion seutuhan tarjoaa siihen kyllä mahdollisuuksia.

Älä ole huolissasi, jos viime piirileikkikerrasta on ehtinyt kulua aikaa. Ennen jokaista tanssia käydään koreografia nopeasti läpi, ja sehän ei näissä ole koskaan kovin vaikea.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä koululle apulaisrehtori Ari-Pekka Niemeen (ari-pekka.niemi@edu.hel.fi, p. 040 672 4552). A-P on paikalla myös piirileikki-iltana.