Iltajuhla Kallion alumneille 14.10. koulumme 120-vuotisjuhlan kunniaksi!

Kallion lukion yhdistetty kotiinpaluun ja 120-vuotissynttäreiden juhlaviikko päättyy perjantaina 14.10. alumnien päivään. Iltapäivällä on klo 15–18 avoimet ovet peruskorjattuun kouluun tutustumista varten. Apulaisrehtori Ari-Pekka Niemeltä (p. 040 672 54552) voi silloin pyytää myös luokkaa kokoontumistilaksi mahdollisia luokkakokouksia tai vastaavia tapaamisia varten.

Päivän päätapahtuma on kuitenkin Clarion Hotel Helsingissä järjestettävä rento iltajuhla, johon voi nyt ilmoittautua mukaan jokainen Kallion yhteiskoulun tai Kallion lukion käynyt, joka haluaa viettää illan kalliolaisessa seurassa ruuasta, tanssista ja yllätyksistä nauttien. Toivomme paikalle koko opettajakunnan seuraksi yhteensä noin 400:aa alumnia kaikista mahdollisista Kallion lukion ikäkerrostumista. Loppuillan ohjelmasta vastaa bilebändi, joten näihin juhliin ei kannata vuokrata frakkia.

Iltajuhlaan pääset ilmoittautumaan tästä. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 29.9. tai heti, kun illalliskortit on myyty loppuun. Kannattaa olla nopea ja vinkata saman tien myös kavereille. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, vaikka maksaminen tapahtuukin vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumislomakkeesta saat tarkempaa tietoa juhlasta.

Tervetuloa juhlimaan!