Suoraan sisältöön

Hae meille

Suunnitteletko lukio-opintoja? Tutustu Kallion lukioon virtuaalisesti. Katso Esittelyvideo (3 min) sekä (Esittelyelokuva (15 min).

Kallion lukioon valitaan vuosittain 170 uutta opiskelijaa useamman sadan hakijan joukosta.

Paras keino tutustua Kallion lukioon on kokea se itse. Koulussamme on avoimet ovet useamman kerran lukuvuoden aikana. Tervetuloa Kallioon!

Kuvassa opiskelijat kävelevät jonossa Kallion lukion Porthaninkadun rakennukseen. Kuvan otti Ukri Pulliainen
Kuva: Ukri Pulliainen

Haku yhteishaun kautta

Kallion lukioon haetaan kevään yhteishaussa. Opintopolku.fi-sivustolla täytettävän sähköisen hakulomakkeen lisäksi sinun tulee toimittaa Kallion lukion omat hakupaperit kouluun yhteishaun aikana. Jos toimitat hakemuksesi postitse, riittää, että postileima on lyöty viimeistään hakuajan viimeisenä päivänä.

Huom! Käyntiosoitteemme on edelleen väistötiloissamme Ruskeasuolla osoitteessa Lehtikuusentie 4. Muutamme takaisin Kallioon kevätlukukauden lopuksi.

Hakupaperit voi tuoda suoraan kansliaan lukiosihteerille, mutta ne voi myös jättää kansliaan vievän käytävän varrella olevaan postilokerikkoon. Kanslian lokero on vasemmanpuoleisessa lokerikossa ylärivillä.


Lukioomme hakemiseen liittyvät tarkemmat ohjeet ja lomakkeet sekä muuta informaatiota löydät tämän sivun linkeistä.17.03.2022 14:44