Suoraan sisältöön

Hae meille

Suunnitteletko lukio-opintoja? Tutustu Kallion lukioon virtuaalisesti. Katso Esittelyvideo (3 min) sekä (Esittelyelokuva (15 min).

Kallion lukioon valitaan vuosittain 170 uutta opiskelijaa useamman sadan hakijan joukosta.

Paras keino tutustua Kallion lukioon on kokea se itse. Koulussamme on avoimet ovet useamman kerran lukuvuoden aikana. Tervetuloa Kallioon!

Kuvassa opiskelijat kävelevät jonossa Kallion lukion Porthaninkadun rakennukseen. Kuvan otti Ukri Pulliainen
Kuva: Ukri Pulliainen

Haku yhteishaun kautta

Kallion lukioon haetaan kevään yhteishaussa. Opintopolku.fi-sivustolla täytettävän sähköisen hakulomakkeen lisäksi sinun tulee toimittaa Kallion lukion omat hakupaperit kouluun yhteishaun aikana.

Olemme palanneet syksyllä 2022 takaisin omaan osoitteeseemme, Porthaninkatu 15:n remontoituihin tiloihin. Hakupaperit voi tuoda suoraan kansliaan lukiosihteerille. Jos hän ei satu olemaan tavattavissa, paperit ottaa vastaan joko apulaisrehtori tai rehtori. Hakupapereita voi tuoda itse perille asti 27.2.–21.3.2023 tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17.30 saakka, muina arkipäivinä klo 15 saakka. Kouluun sisään pääseminen edellyttää puhelinsoittoa, sillä ovet ovat lukossa. Tarvittavat puhelinnumerot ovat pääovella näkyvissä.

Jos toimitat hakemuksesi postitse, riittää, että postileima on lyöty viimeistään hakuajan viimeisenä päivänä. Huomaathan, että postitusosoitteemme ei ole sama kuin käyntiosoite, vaan se on Kallion lukio, PL 53302, 00099 Helsingin kaupunki.

Lukioomme hakemiseen liittyvät tarkemmat ohjeet ja lomakkeet sekä muuta informaatiota löydät tämän sivun linkeistä.10.11.2022 07:46