Meille töihin

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

 

Helsingin kaupunki palkkaa vuosittain yli 4 000 työntekijää kesän ajaksi. Näistä noin 1 000 kesätyöpaikkaa on kohdistettu erityisesti 16–17-vuotiaille nuorille. Lue lisää ja hae kesätyöpaikkaa osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Huom! Puistotyöntekijöitä kesäksi palkkaa Stara (Helsingin kaupungin rakentamispalvelu) – ei rakennusvirasto. Staran kesätyöpaikat löytyvät myös osoitteesta https://www.helsinkirekry.fi

 

Yleisten alueiden isäntä

Kadut, torit, sillat, puistot, metsät, niityt – vastuullamme ovat Helsingin yhteiset alueet. Vastaamme niiden suunnittelusta, rakentamisesta ja hoidosta. 

Lisäksi myönnämme luvat kaduilla, toreilla ja puistoissa järjestettäviin tapahtumiin ja niillä tehtäviin rakennustöihin. Valvomme myös Helsingin pysäköintiä ja näin omalta osaltamme edistämme liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta.  

Suunnittelemme ja rakennutamme kaupungin palvelurakennuksia ja toimitiloja, kuten päiväkoteja, kouluja, kulttuuritaloja ja terveysasemia. Varsinaiset rakennus- ja kunnossapitotyöt tilaamme kaupungin omalta tuotantoyksiköltä Staralta sekä yksityisiltä urakoitsijoilta.  

Kaupunkirakentamisen asiantuntija 

Olemme moderni, monipuolinen ja mielenkiintoinen kaupunkirakentamisen asiantuntijoiden työpaikka. Työmme tekee Helsingistä hyvän paikan elää.

Meitä on 450 osaajaa 150 eri ammatissa: muun muassa aluesuunnittelijoita, arkkitehtejä, asiakaspalvelusihteerejä, energia-asiantuntijoita, hankesuunnittelijoita, katutarkastajia, kustannuslaskijoita, metsäsuunnittelijoita, projektipäälliköitä, pysäköinnintarkastajia, rakennesuunnittelijoita, rakennuttajainsinöörejä.   

Toimitilamme sijaitsevat aivan kantakaupungin ytimessä Kasarmitorin laidalla.  

Luotettava työnantaja 

Rakennusvirasto on osa Helsingin kaupunkia, joka on Suomen suurin työnantaja – henkilöstöä on kaupungin palveluksessa yli 39 000. Kaupunki tarjoaa joustavan ja turvallisen työpaikan, kilpailukykyisen palkan, tutkitusti hyvän työilmapiirin ja kattavat työsuhde-edut. Mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja edetä uralla ovat hyvät. Vakaa työsuhde on pohja, jolle on hyvä rakentaa elämää ja tulevaisuutta.  

Avoimista työpaikoista ilmoitamme tällä sivulla sekä Helsinkirekryssä, josta saat myös lisätietoa Helsingistä työnantajana.

 

JAA