Suoraan sisältöön

Pyöräkeskus

Pyöräkeskus-logo

Pyöräkeskus avautui maanantaina uudella paikalla Baanan loppupäässä Ruoholahdessa. Pyöräkeskus tarjoaa mahdollisuuden omatoimiseen pyörän huoltamiseen ammattilaisen opastuksella. Yhteistyökumppanina on tänä vuonna Suomen Työsuhdepyörä Oy. Pyöräkeskus on yksi niistä toimista, joilla Helsinki pyrkii edistämään pyöräilyä. 

Pyöräkeskus on avoinna pitkälle syksyyn, arkisin klo 9-17.

Pyöräkeskus, jonka edessä polkupyörä ja korjausteline.

Neuvoja ja työkaluja pyörän kunnostamiseen
Pyöräkeskuksesta saa pyörän kunnossapitoon liittyviä käytännön neuvoja ja sieltä voi lainata ilmaiseksi työkaluja. Paikalla onnistuvat pyörien pikahuollot ja keskus tarjoaa mahdollisuuden omatoimiseen pyörän huoltamiseen neuvovan ammattilaisen opastuksella.

Pikahuoltoa
Pikahuolto auttaa vaikka puhjenneeseen renkaan korjaamiseen tai kitisevien ketjujen rasvaamiseen. Käytössä on myös pumppauspiste, jossa renkaat voi täyttää itse ilmaiseksi. Pyöräkeskuksen mekaanikon pakista löytyvät kaikki tärkeimmät pyörän huoltoon liittyvät työkalut kuten keskiöavaimet, ketjuruoska ja nippeliavaimet.

Karttoja ja reittivinkkejä
Myös pyöräilyreitit ja pyöräilijän liikennesäännöt ovat keskuksen henkilökunnan hallussa. Kannattaa kysyä karttoja ja neuvoja. Keskus on saanut paljon kiitosta asiantuntevasta palvelustaan, jota asiakkaat saavat myös englannin kielellä.

Tila tapahtumille
 Pyöräkeskus sopiikin mainiosti esimerkiksi fillariretkien lähtöpisteeksi sekä pyörien ja pyöräilytuotteiden esittelemiseen.

Eri organisaatiot ja järjestöt ovat tervetulleita tiloihin järjestämään pyöräilyyn liittyviä yleisötilaisuuksia myös omatoimisesti. Tilat saa  käyttöönsä maksutta.

Yhteystiedot
Facebookissa  www.facebook.com/helsinginpyorakeskus ja Instagramissa, www.instagram.com/pyorakeskus.

Pyöräkeskusten toiminnasta vastaa HKL.