Företagsrådgivning och företagstjänster

NewCo Helsinki är en servicecentral för alla som planerar att bli företagare eller som redan har ett eget företag. Där får man många former av stöd – allt från utveckling av affärsidén till att hitta de rätta kontakterna. Största delen av tjänsterna är avgiftsfria.

Tjänster är: information om hur man grundar ett företag, företagsrådgivning för nybörjare och startande företagare, företagarutbildning, tillväxtföretagsrådgivning och företagstjänster för invandrare. NewCo Helsinki bistår med rådgivning till kunder angående samarbete med andra aktörer som erbjuder företagstjänster. Företagsrådgivningen för immigranter i huvudstadsregionen har koncentrerats till NewCo Helsinki.

 

NewCo-huset

 

Helsingfors stad har utvidgat NewCo Helsinki verksamhet och betjänar företagare i Berghäll, på Första linjen. NewCo Helsinki utvecklas till ett betydande center med tjänster för tillväxtföretag och etableringsrådgivning, vilket betjänar nya företag och tillväxtföretag allt bättre genom att erbjuda såväl statliga och kommunala tjänster som tjänster inom den privata sektorn på ett och samma ställe.

NewCo Helsinki
E-post: yrityshelsinki(at)hel.fi
Öppet: mån.–fre. kl. 8–16, andra tider vid behov.DELA
07.12.2017 11:23