Hoppa till innehållet

Nödinkvartering

Vi erbjuder singlar och barnlösa par i Helsingfors nödinkvartering vid Sanduddsgatans servicecentrals jour samt på Enarevägen och Alpgatan. Nödinkvartering är avsedd för en natt eller ett veckoslut.

Ansök om Sanduddsgatans, Enarevägens och Alpgatans nödinkvarteringsplatser genom att ringa eller besöka Sanduddsgatans servicecentral på adressen Sanduddsgatan 5 B.

Alla våra nödinkvarteringsplatser är öppna 17-09. Övernattningen är gratis och frukost ingår.

Nödinkvarteringstjänsterna för papperslösa finns på Enarevägen. Man söker sig till nödinkvarteringstjänsterna för papperslösa via de särskilda tjänsterna för inflyttade, vid Fiskehamnens hälso- och välfärdscentral vardagar kl. 9-16. Mottagningen på första våningen vägleder dig vidare. I brådskande fall, kvällstid efter klockan 20 eller veckoslut, kontakta Enarevägen direkt och fråga om lediga inkvarteringsplatser. Adressen är Enarevägen 8, Helsingfors

Även nödinkvarteringstjänsterna för den mobila befolkningen i Europa finns på Enarevägen 8 i Helsingfors. Den mobila befolkningen får nödinkvarteringstjänster direkt på Enarevägen klockan 17-09.

Nödinkvartering för papperslösa ordnas i Hermanstad av Helsingfors kyrkliga samfällighet.
Helsingfors diakonissaanstal ordnar nödinkvartering för den mobila befolkningen i Europa.

Förutsättningar för användning:

Tjänsten är avsedd för helsingforsbor.

Tillgängliga språk:

finska, svenska, engelska

Uträtta ärenden:

Verksamhetsställen och kontaktinformation:

För tjänsten svarar:

Social-, hälsovårds- och räddningssektorn


Suomeksi » | På svenska | In English »