Suoraan sisältöön

Britas idrottspark


Visa en större karta
Adress:
00630 Helsingfors


Öppettider:
Avvikande öppettider:
Stängd må 3.2 till ti 4.2 kl 18.00.Verksamhetsställen:
Idrottsparkerna är mångsidiga motionscentraler som erbjuder möjligheter till mångahanda motion: inomhus- och utomhusmotion, lagsporter och individuell idrott såväl på sommaren som på vintern. En idrottsparkshelhet kan omfatta förutom en simhall och en ishall även sportplaner och motionsbanor.

Hallen i funktionalistisk stil var startskottet för utvecklandet av idrottsparker, som från 1960-talet stod i fokus för byggandet av idrotts- och motionsplatser i Helsingfors.

Grenar: gym, styrketräningssal, simning, fotboll, motionsgymnastik, friidrott, bordtennis, gymnastik, cheerleading, ishockey, skridskoåkning, badminton.

Tjänster: kafé i sim- och bollhallsaulan, konferenslokaler i sim- och bollhall för ungefär 50 personer.

Vid Britas idrottspark finns två separata parkeringsområden på olika sidor av parken. Parkeringen vid ishallen ligger längs Britasvägen på Plottbrinken 1. Parkeringen vid simhallen ligger på Britas skogsväg 6. På parkeringen vid simhallen finns även möjlighet till handikapparkering.

Ansvarig för verksamheten:
Kultur- och fritidssektorn, Idrott


Kommande evenemang: Britas idrottspark

00:01

23:59

Lasten Rastit, orientering för barn

Britas idrottspark

Lasten Rastit omfattar orienteringsrutter för familjer och alla som letar efter en utomhusaktivitet i Helsingfors friluftsområden.  Läs mer »


Suomeksi » | På svenska | In English »

DELA