Hoppa till innehållet

Social kreditering

Du kan ansöka om social kreditering med ansökningsformuläret för social kredit. Kontakta sociala kreditrådgivningen innan du fyller i och skickar formuläret.

Telefontid må-ti och to-fr kl. 9-11 och kl. 12-14, tfn 09 3104 3929, boka tid för personlig diskussion med ekonomi- och skuldrådgivare. E-post: sosiaalinen.luototus@hel.fi

Ansökan om social kredit

Malms ämbetshus, Nedre Malms torg 2, 4 vån., 00700 Helsingfors

Trafikförbindelser och karta

Läs mer i tjänstebeskrivningen

Ekonomisk rådgivning

Målgruppen för ekonomisk rådgivning är särskilt Helsingforsbor under 30 år som har ekonomiska svårigheter, till exempel på grund av en coronaviruspandemin. I ekonomisk rådgivning får du vägledning och rådgivning som hjälper dig att klara dig själv utan ytterligare skuldsättning och beroende av myndigheter.

Den ekonomiska rådgivningen formas enligt dina behov. Du får tjänsten vid serviceställen eller på distans. Rådgivarna har ett nära samarbete med stadens interna och externa aktörer för att göra tjänsten lätttillgänglig för Helsingforsbor.

Om du vill ha ekonomisk rådgivning som kund, vänligen kontakta sociala kreditrådgivningen, vars kontaktuppgifter finns ovan.24.08.2021 15:24