Kulturhus

I centrum


Annegården
Konstcentrum för barn och unga i Kampen Annegården är de många konstformernas hus. Den huvudsakliga verksamheten koncentreras till konstundervisning, utställningar och evenemang för allmänheten samt på samarbete med skolor och daghem.
Visa på kartanCaisa

Ett internationellt kulturcenter i Berghäll. Caisa främjar utvecklingen av en etniskt och kulturellt diversifierad stad med hjälp av konst och kultur. I Caisa arrangeras föreställningar, evenemang, konstutställningar och konstkurser
  

Savoyteatern
En teater för inhemska och utländska gästspelare. Världsmusiken har en central roll på Savoyteaterns programutbud.
Visa på kartan

 

I västra och norra Helsingfors

Gamlasgården
Västra Helsingfors kulturcentral Gamlasgårdens konsertsals utbud består främst av musik, men även dansevenemang, teater och kulturevenemang för barn berikar programmet.
Visa på kartan

Malms kulturhus
Kulturcentrum i de norra och nordöstra stadsdelarna. Till Malms kulturhus program hör mångsidiga konserter, utställningar, filmer samt teater- och dansföreställningar.
Visa på kartan

 

I östra Helsingfors

Stoa
Kulturcentrum i östra och nordöstra Helsingfors. I spetsen för Stoas programutbud står högklassiga inhemska och utländska nutidsdans- och nutidscirkusföreställningar.
Visa på kartan

Nordhuset
Kulturhuset i Nordsjö. Nordhuset strävar efter att erbjuda något för var och en. På programmet står bland annat konserter, barnföreställningar, filmer, teater och utställningar.
Visa på kartan

 

Övriga verksamhetsställen

Villa Djurgården
Utländska konstnärers residens i Hagnäs. Den nedersta våningen är öppen för allmänheten, en permanent utställning om borgarhem.
Visa på kartan

Esplanadens scen
Helsingfors livligaste sommarskådeplats i Esplanadparken. Gratiskonserter, dansuppvisningar och andra kulturevenemang från Valborg till slutet av augusti.
Visa på kartan

Stora Räntan
Arbetslokaler för konstnärer och hantverkare utanför Brunnsparken. Om somrarna ordnar konstnärerna på öns olika lokaler utställningar för allmänheten.
Visa på kartanDELA
24.08.2018 14:21