Suoraan sisältöön

Kalevagatan 6
00100 Helsingfors
PB 10404, 00099 Helsingfors stad
09 310 1060
Läs mera
Visa på kartan

Kulturhus

Centrum

Annegården
Annegården är ett konstcentrum för barn, ungdomar och familjer, vars huvudverksamhetsformer är undervisning i konst, utställningar, föreställningar, evenemang och verkstäder. Annegården stödjer även konstfostran i hela landet.

Caisa  
Ett internationellt kulturcenter i Berghäll. Caisa främjar utvecklingen av en etniskt och kulturellt diversifierad stad med hjälp av konst och kultur. I Caisa arrangeras föreställningar, evenemang, konstutställningar och konstkurser

Villa Djurgården
Utländska konstnärers residens i Hagnäs. Den nedersta våningen är öppen för allmänheten, en permanent utställning om borgarhem.

Esplanadsestraden
Helsingfors livligaste sommarskådeplats i Esplanadparken. Gratiskonserter, dansuppvisningar och andra kulturevenemang under sommarmånaderna.

Stora Räntan
Arbetslokaler för konstnärer och hantverkare utanför Brunnsparken, i centrum av Helsingfors. Om somrarna ordnar konstnärerna utställningar för allmänheten i öns olika lokaler.

Savoyteatern
En internationell konsertsal och gästscen mitt i Helsingfors. Teatern har 750 platser och cirka 200 evenemangsdagar i året.

I västra och norra Helsingfors

Gamlasgården
Västra Helsingfors kulturcentral. 13 min. med P-tåget från Järnvägsstationen. I programmet ingår teaterpremiärer, uruppföranden samt internationella gästspel

Malms kulturhus
Kulturcentralen i de norra och nordöstra stadsdelarna. Till Malms kulturhus program hör mångsidiga teaterföreställningar, konserter, utställningar samt filmer.

I östra Helsingfors


Stoa
Kulturcentralen i östra och nordöstra Helsingfors. I spetsen för Stoas programutbud står högklassiga inhemska och utländska nutidsdans- och nutidscirkusföreställningar.

Nordhuset
Kulturcentralen längst österut i Helsingfors, i ändpunkten av metron, mitt i den urbana stadsnaturen. På programmet står bland annat konserter,DELA
14.11.2018 12:28